Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Fleur over Antonio: ‘Ik ga hem niet negatief neerzetten’

'Ondanks dat hij mij nu uitkotst, uitscheldt en mij voor schut zet, laat ik het allemaal gaan.'

Ze hadden een leuke dream date, maar eenmaal terug in Nederland hebben Temptations Antonio en single Fleur geen contact meer. En dat terwijl Antonio na de dream date nog zei dat de twee nog weleens zouden bellen. Aan Grazia vertelt Fleur wat er is gebeurd. 

Dreamdate 

Hoewel er zeker nog geen sprake was van vlinders, gaf Fleur tijdens de dream date aan dat ze wel interesse in Antonio had. Maar had Fleur oprechte interesse? “Toen hij vroeg of ik verliefd op hem zou kunnen worden zei ik: ‘Ik heb wel interesse, maar ik zie het allemaal wel’”, deelt Fleur als we haar spreken. “Uiteindelijk hebben we ook sex gehad. Dat was vooral uit lust en niet uit verliefdheid, maar ik had wel echt interesse. Daar ben ik eerlijk in”, vervolgt de realityster. De twee spraken dan ook af om in Nederland contact te houden.

Geen contact

Ondanks dat het erop leek dat Antonio ervan overtuigd was dat de twee in Nederland nog contact zouden hebben, bleef dat bij één keer. “We hebben geen contact meer. Alleen op de dag dat ik thuiskwam hadden we contact, maar dat was heel negatief.” Wat er die dag precies is gezegd, houdt Fleur liever voor zichzelf. “Daar wil ik het eigenlijk niet over hebben.” 

“Ondanks dat hij mij nu uitkotst, uitscheldt en mij voor schut zet, laat ik het allemaal gaan, omdat ik zelf heel positief ben”, verklaart Fleur. Zo zou Antonio niet altijd even positief over haar zijn op social media. “Ik heb het op dat moment (tijdens de dream date, red) heel leuk met hem gehad, en daar wil ik het bij laten. Ik ga hem nu niet negatief neerzetten.” 

Ook als de twee in Nederland nog wel contact zouden hebben, denkt Fleur niet dat er ooit iets serieus tussen de twee had kunnen ontstaan. “Ik ben een volwassen meid en ben op zoek naar iemand die serieus is. Het klinkt heel stom, maar ik wist daar al dat hij niet de vader van mijn kinderen zou worden. En daar was ik wel naar op zoek.”

Haatreacties

Hoewel sommige deelnemers van Temptation Island weleens pittige haatreacties voor hun kiezen krijgen, geldt dat helaas ook voor Fleur. Maar gelukkig krijgt ze niet heel veel nare reacties. “Het valt eigenlijk wel mee. Tachtig procent van de berichten die ik krijg zijn positief, en tien procent van de berichten die ik krijg zijn van jongeren die me een hoer noemen.” De andere 10 procent van de reacties zouden van vrienden en supporters van Antonio en Cleo zijn. “Zij reageren dan met nepaccounts.” 

“Omdat ik vooral veel positieve berichten krijg, doen de negatieve reacties me niet zoveel. Het zijn voornamelijk andere mensen die ook meededen aan Temptation die negatieve dingen over me schrijven, en dat zegt meer over hen dan over mijzelf.” Hiermee lijkt Fleur te doelen op Antonio en Cleo. “Ik ben zelf heel positief en kan genoeg negatieve dingen over anderen zeggen, maar zo ben ik niet. Ik wil de eer aan mezelf houden. Als ik nu heel negatief over anderen ga doen, zet ik mezelf alleen maar voor schut.” 

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)