Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: nieuwe beelden van The Handmaid's Tale seizoen 5

Praise be!

Over twee maanden is het finally zover: dan verschijnt het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale op de digitale buis. Om alvast in de mood te komen, deelt Hulu nieuwe beelden van het gloednieuwe seizoen. Enne, we kunnen wel verklappen: it's going to be intense. 

Teaser

Waar genoeg series per seizoen een tikkeltje slechter of saaier worden, zitten wij bij The Handmaid's Tale elk seizoen weer op het puntje van onze stoel. Het vijfde seizoen lijkt daarop geen uitzondering te zijn. In een nieuwe teaser die streamingdienst Hulu deelt belooft het gloednieuwe seizoen intenser dan ooit te worden.

https://youtu.be/Gza2V9SvDWw

Het vijfde seizoen gaat verder waar het vierde geëindigd is. June (Elisabeth Moss) heeft commander Fred Waterford (Joseph Fiennes) vermoord en is klaar om het nogmaals tegen Gilead op te nemen. Zo zien we in de teaser hoe June het opneemt tegen haar voormalige misbruiker Serena (Yvonne Strahovski). "They want a fight? Let's fight", horen we haar zeggen.

Afscheid nemen

Helaas zullen we niet alle handmaids terugzien in het vijfde seizoen van de bizarre serie, dat op 14 september in première gaat. Alexis Bledel, die de rol van Emily/Ofglen vertolkte, liet afgelopen mei weten dat ze zou stoppen. "Na lang nadenken voelde ik dat dit het moment was om afstand te nemen van The Handmaid's Tale", vertelde ze destijds aan Variety. Sad!

Bron: TagMag, RTL Boulevard, Hulu | Beeld: The Handmaid's Tale