Holiday from hell: ‘Gezellig samen aan het infuus’

'Na drie dagen hield ik niks meer binnen.'

Maanden kijk je ernaar uit: die heerlijke vakantie. Maar wat als het net iets anders loopt dan gepland? Robinn kan er helaas over meepraten. In Grazia’s Zomerboek blikt ze terug op haar holiday from hell.

Eerste vakantie samen

“Mijn vriend en ik waren net zeven maanden samen toen we voor het eerst met z’n tweeën op vakantie gingen. Een week all inclusive in een supermooi hotel in Turkije. Daar aangekomen zag alles er prachtig uit. Ook het eten was heerlijk, maar na drie dagen kreeg ik opeens ontzettende diarree en hield ik niks meer binnen. Uitgeput meldde ik me bij de receptie en er werd direct een ambulance gebeld.

Ziekenhuis

“Voordat ik het wist, lag ik aan het infuus in het ziekenhuis. Ook mijn vriend werd opgenomen. Net als ik moest hij continu naar de wc. Blijkbaar hadden we iets verkeerds gegeten. Omdat we aan het uitdrogen waren, moesten we allebei aan het infuus. Na een dag mochten we weer terug naar ons hotel. De vakantie duurde nog twee dagen, maar echt magisch was het niet meer. We durfden niks meer te eten en het genieten was ook meteen voorbij.”

Tekst: Renée Brouwer | Beeld: iStock

Laatste nieuws