Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tweede kind op komst voor Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Wait, what?!

Er klonken al een tijdje geruchten dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson back together zijn én zelfs samen een kindje verwachten. Nou, dat laatste gerucht is zéker waar. In een korte verklaring aan CNN bevestigt de woordvoerder van Khloé dat het stel via een draagmoeder in verwachting is van hun tweede kindje.

Broertje of zusje

"We kunnen bevestigen dat True een broertje of zusje krijgt dat in november is verwekt", laat de woordvoerder weten. Een snel rekensommetje leert ons dat de baby any moment now geboren kan worden. "Khloé is onwijs dankbaar dat een geweldige draagmoeder haar hiermee zegent. We hopen op wat privacy, zodat Khloé zich op haar familie kan richten."

Weer een koppel?

Dat het stel samen een tweede kindje verwacht, wil echter niet zeggen dat ze weer samen zijn. Daarvoor moeten we namelijk even terug naar december – een maand nadat baby number two is verwekt. Na een jarenlange knipperlichtrelatie gaf Khloé Tristan de zoveelste kans. Enne, je raadt het al: die wist hij opnieuw te verpesten. Op zijn dertigste verjaardag ging de NBA-speler vreemd met een andere vrouw én tot overmaat van ramp raakte zij zwanger.

Het nieuws dat de realityster en Tristan opnieuw een kindje verwachten is dan ook bijzonder shocking. Van een liefdeshereniging is echter absoluut geen sprake, zo vertelt een insider aan E! News. "Khloé en Tristan zijn niet samen en hebben sinds december niet gesproken, behalve over het co-ouderschap. De baby werd verwekt via een draagmoeder voordat Khloé er in december achterkwam dat Tristan een baby met iemand anders verwachtte." Aha!

Bron: E! News, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress