Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is waar je B&B Vol Liefde-Alex al van kunt kennen

Het is niet de eerste keer dat Alex op televisie de ware liefde zoekt.

Vol goede moed is Alex naar Oostenrijk afgereisd om het hart van B&B-eigenares Astrid te veroveren. Of dat zal lukken, is natuurlijk nog maar de vraag. Aan zijn date-ervaring zal het in ieder geval niet liggen. Alex deed eerder namelijk mee aan een ander populair datingprogramma.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de tweede aflevering van B&B Vol Liefde.

B&B Vol Liefde

We moesten er een jaartje op wachten, maar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is begonnen en belooft weer net zo leuk te worden als het eerste. Van ongemakkelijke ontmoetingen tot klussen in de B&B en voorzichtige dates tussendoor: het is weer genieten geblazen. Al hopen wij wel op meer geslaagde matches dan vorig jaar. Of B&B-eigenares Astrid en Alex daar een van zullen zijn? Dat moet nog blijken.

In de tweede aflevering van B&B Vol Liefde krijgt de pittige Astrid al de kriebels van haar date, maar helaas niet op een goede manier. Wanneer zij om negen uur haar bed induikt, wil de enthousiaste Alex graag nog een drankje met haar doen. "Volgens mij heeft hij ook even op mijn deur geklopt", vertelt de B&B-eigenares geërgerd. "Ik vond het niet zo fijn dat hij dat deed. Ik had duidelijk aangegeven dat het op dat tijdstip bedtijd is voor mij. Dat kan voor iemand raar klinken, maar anders houd ik het geen seizoen vol. Op het moment dat ik dat aangeef, hoop en verwacht ik van een volwassen iemand dat hij dat respecteert en dat hij mijn privacy gunt." Ai...

Eerder op televisie

Dat enthousiasme van Alex kwam ons al zo bekend voor. Na even speuren wisten we het: hij heeft al eerder geprobeerd de liefde te vinden op televisie. De date van Astrid heeft namelijk meegedaan aan het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde, waarin mensen aan elkaar worden gematcht en vervolgens minstens vierentwintig uur samen doorbrengen in een villa.

In Lang Leve de Liefde werd Alex gematcht aan Caroline, die hij meteen vanaf het begin wel zag zitten. "Ik wil dolgraag samenwonen. Ik wil gewoon jouw mannetje zijn", zei de casanova al na een paar uur met de blondine. Helaas waren die gevoelens niet helemaal wederzijds, en moest Alex na een dag zijn koffers alweer inpakken. Hopelijk hoeft hij zijn koffers in Oostenrijk nog even niet in te pakken!

Bron: RTL Boulevard, LoveReality | Beeld: B&B Vol Liefde