Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Ivory doet boekje open over fling met Lynn

'Ik dacht: een beetje jus zoeken.'

De aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch van afgelopen zondag zat weer boordevol drama, met als een van de hoofdrolspelers toch wel Lynn. Een verrassende gastrol was weggelegd voor Ivory, die samen met haar een steamy sessie onder de douche beleefde. Bij RUMAGTV vertelt hij uitgebreid over dit moment.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Drama

Another day, another drama in de EOTB-villa. In de aflevering van afgelopen zondag loopt de spanning behoorlijk op. Zo heeft Nick het een en ander uit te leggen aan zijn ex Anne over zijn spannende avontuurtjes met Lynn. Waar hij volhoudt dat ze alleen hebben gezoend, vertelt de blondine dat de twee wel wat intiemer zijn geweest dan dat. Zo vertelt ze eerst dat ze hem 'blokfluitles' heeft gegeven, maar weet daarna te vertellen dat ze seks hebben gehad.

Die laatste onthulling schiet echter in het verkeerde keelgat bij Romée, die na het vertrek van bestie Ayleen absoluut niet in de mood is voor de wisselende verhalen van Lynn. Het resultaat? Een flinke fight tussen de twee blondines.

Gezellig douchen

Lynn neemt die avond wraak en richt haar pijlen op Ivory, de ex van Romée. Enne, dat eindigt in een behoorlijk steamy douchesessie. RUMAGTV-presentators René en Fawry kunnen hun ogen nauwelijks geloven. "Ben jij niet wijs?" vraagt René aan Ivory. "Ik dacht dat jij een lieve, schattige jongen was. Maar jij hebt echt no mercy. Je weet hoe leip Romée is nu, je weet hoe gek Lynn is. Wat dacht je: ik ga die twee even combineren?"

Vervolgens legt Ivory uit hoe de vork in de steel zit. "Weet je wat het was, iedereen was een beetje aan het friemelen met elkaar en ik had alleen maar met Romée gezoend. En dat was voor mij een beetje oude thuisbasis", vertelt hij. "Dus ik dacht: een beetje jus zoeken, een beetje jus maken. Ik ben een Surinamer hè, daar houd ik van."

'Aandachtsgeil'

Dat 'jus maken' kostte Ivory niet bepaald veel moeite. "Lynn is een beetje aandachtsgeil. Ze had al een paar keer bij me gelegen en dan zat ze dicht tegen me aan en pakte ze m'n hand weer vast, en die belandde dan weer op plekken...", vertelt hij aan René en Fawry. "En dat heeft ze bij meerdere jongens geprobeerd. Dat was het moment dat ik dacht: we gaan het even leuk maken."

https://www.youtube.com/watch?v=gdMzzi0lXRY&ab_channel=RUMAGTV

Volgens Ivory richtte Lynn haar pijlen op bijna elke jongen in de EOTB-villa, maar hapte niet iedereen. Waarom uitgerekend hij, ondanks de drama tussen Romée en Lynn, wel hapte? "Ik danste gewoon met alles en iedereen, ik was net Zwitserland. Maar dan wel Zwitserland die van billen houdt", grapt hij. Toch heeft hij er wel een beetje spijt van. "Niet van de actie zelf, dat vond ik wel geniaal. Maar wel dat de persoon Lynn was", aldus Ivory. Ai...

Bron: RUMAGTV | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch