Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Job openhartig over relatiebreuk met Esmee

De tortelduifjes zijn sinds afgelopen april uit elkaar.

Ze wisten de liefde op Love Island te vinden, maar helaas besloten Job en Esmee afgelopen april een punt achter hun relatie te zetten. Toch had Job het avontuur absoluut niet willen missen, vertelt hij aan LoveReality. 

Avontuur

"Het is voor mij een heel bijzondere tijd geweest. Een tijd die ik nooit meer zal vergeten in mijn leven", begint Job zijn verhaal. Hij omschrijft zijn deelname aan Love Island als een avontuur. "Ik stapte het vliegtuig in en wist totaal niet wat ik allemaal mee ging maken daar. Maar alles wat ik mee heb gemaakt, is heel bijzonder."

Break-up

Uiteindelijk wandelde hij hand in hand met Esmee de villa uit. "Ik heb natuurlijk een vriendinnetje eraan overgehouden, wat nu helaas wel mijn ex is, maar ik ben daar heel dankbaar voor", vertelt Job.

De tortelduifjes deelden vorig jaar september nog het leuke nieuws te gaan samenwonen, maar besloten afgelopen april uit elkaar te gaan. "Ik heb een heel leuke tijd gehad daar (op Love Island, red.) en helaas is het niet gelopen zoals we gehoopt hadden", deelt hij kort maar krachtig over de relatiebreuk.

Opnieuw meedoen?

Inmiddels is Job dus weer single en zeker ready to mingle. Of hij nog een keer mee zou doen aan het liefdesprogramma? Absoluut. "Omdat ik, zoals ik al zei, er heel positief op terugblik", laat Job weten. Hij zou het dan ook iedereen aanraden. "Het is even spannend en misschien denk je van tevoren wel: wat ga ik allemaal doen, is dit het allemaal wel waard? Voor mij is het honderd procent waard geweest. Mocht je die kans krijgen, pak hem echt met beide handen aan."

Bron: LoveReality | Beeld: Love Island