Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zijn Love Islands Jim en Raina nog samen?

Oeeeh...

De vonk tussen Jim en Raina sloeg over tijdens Love Island, maar helaas haalden ze de finale net niet. Eenmaal terug in Nederland bleek al snel dat de twee officieel een relatie hadden. Maarre, hoe gaat het – een jaar later – eigenlijk met de lovebirds? LoveReality ging in gesprek met Jim.

Avontuur

Hoewel Jim en Raina de finale niet haalden, vlogen ze met een big smile terug naar Nederland. Hun relatiestatus was na afloop van het programma nog steeds onduidelijk, maar na een paar maandjes bleek het alsnog official te zijn tussen de twee. Jim is daarom maar wat blij dat hij heeft meegedaan met het programma. “Mijn leukste herinnering is de liefde die ik kreeg van alle deelnemers, de spellen, de dates met Raina en het moment dat ik met thuis mocht bellen.”

Geen spijt

Wie Jim mag bedanken voor zijn geslaagde Love Island-avontuur? "Mijn zus had mij voor de grap opgegeven en daardoor kreeg ik een mail van de redactie. Ik was lekker mezelf en kreeg een telefoontje dat ik bij de eerste vijf zat. Mijn familie en ik waren zo blij! Achteraf denk ik dat het een teken was. Ik heb totaal geen spijt van mijn deelname.” Het enige wat Jim misschien liever anders had gezien? “Dat ik niet de finale gehaald heb”, grapt Jim. “Ik had nooit verwacht dat ik met zo’n prachtig, lief en zorgzaam meisje terug zou komen. Ik ben namelijk heel gelukkig en blij in mijn relatie.” Aaahw, hoe lief!

Bron: LoveReality | Beeld: Love Island