Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lifehack: zo maak je shoppen op de Zara-site veel makkelijker

Hoe hadden we dit gemist?

Paris Streetstyle Spring Summer 2022

Eindeloos door de stad slenteren van winkel naar winkel vinden we bepaald geen straf. Maarreh: soms is online shoppen gewoon nét even iets handiger. Als de lokale Zara immers je favoriete item niet meer heeft, dan móet je wel, toch? Nu gaat er een TikTok behoorlijk viral, waarin een bizar handige hack wordt gedeeld voor de Zara-website.

Shoppen bij de Zaar

Als echt fashion victim hoort het er een beetje bij dat je regelmatig de website checkt van de Zara. Is de nieuwe collectie al uit? Is dat ene mooie jasje toevallig afgeprijsd? Zijn die co-ords back in stock?

Maar eerlijk is eerlijk: tussen de soms wat bizarre poses van de modellen, en de indeling van de website, kunnen we niet altijd even goed vinden wat we zoeken op de site. Er blijkt voor dat laatste probleem echter een heel handige Zara-hack te bestaan. En in hindsight: we kunnen eigenlijk niet geloven dat ons dit nog niet eerder is opgevallen.

TikTok-hack

Als je de Zara-site opent, is het immers zo dat de productfoto's erg groot zijn, en verspringend op de pagina staan. Dat betekent: kramp in je scroll-vinger, en weinig overzicht. Gelukkig blijkt dat je met één simpele instelling ervoor kunt zorgen dat je meerdere items naast elkaar kunt zien. Zo hoef je een stuk minder te scrollen en kun je makkelijker het aanbod vergelijken. Want tja: vijf kilometer terug omhoog swipen om te checken of die shorts wel echt zo leuk waren als je dacht? Dat is onbegonnen werk.

@livbedz am I the only one who didn’t know this 😮‍💨😮‍💨 #zara #zarahaul #onlineshopping ♬ original sound - 🧛🏻‍♀️

In haar video laat TikTokker @livbedz zien hoe je dit aanpakt. Het blijkt namelijk supersimpel: rechtsbovenaan de pagina heb je een soort slider staan. Beweeg deze verder naar rechts om als het ware uit te zoomen op de pagina, en voilà! Opeens kun je makkelijk al die fits met elkaar vergelijken.

Extra handig: deze lifehack werkt zowel op je pc, als op je telefoon. Wij zijn in elk geval eeuwig dankbaar voor deze TikTok-hack. Of onze portemonnees er echter ook zo blij mee zijn...

Bron: Beautify | Beeld: Brunopress