Handig! Déze ZARA-hack gaat viral op social media

Deze hack hadden we nodig in ons leven.

Handen omhoog als je nog even naar ZARA gaat om te genieten van de sale. En speciaal voor jullie hebben wij dan ook een shoppinghack die je flink wat euro’s kan besparen. Let wel: het is geen nieuwe hack, maar de kans is groot dat je er niet eerder van hebt gehoord.

Maten

Wie weleens bij ZARA shopt zal zich vast en zeker wel eens hebben verbaasd over de maten. De ene keer pas je in een 36, terwijl je de andere keer met moeite een maat 40 dicht krijgt. Jep, de maten bij Zara zijn niet altijd even encouraging. Echter is er nu een trucje, waarmee je de maten van Zara hoogstwaarschijnlijk veel vanzelfsprekender zullen zijn.

Symbolen

Het draait namelijk allemaal om het label van de kledingstukken. Het blijkt namelijk dat als er een driehoekje met het puntje naar beneden op het label staat, het item iets kleiner valt. En wanneer er een vierkantje opstaat, valt het item normaal. Aha! Dat scheelt waarschijnlijk een hoop gedoe tijdens het passen.

Dus nee, je hoeft je niet meer druk te maken over waarom je nou ineens niet meer in je eigen maat past, want Spaanse kledingmaten vallen nou eenmaal kleiner. Thank us later!

@_anastasouu_ Smartest hack I’ve ever learned for shopping 💫 #shoppinghacks #zara #zarahaul #zarasizeguide #fy #fyp #foryou #mpesfypgamw ♬ I WANNA RIDE (Sped Up) – Joseline Hernandez

Je hoeft je dus niet meer druk te maken over dat je in een korte tijd misschien bent aangekomen, Spaanse maten vallen nou eenmaal wat kleiner!

Bron: Grazia Archief, Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Unsplash, Twitter

Laatste nieuws