Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes krijgt opnieuw zware ontdekking te verwerken bij verhuizing

'Het gore lef!'

Sinds de relatie tussen Jaimie Vaes en haar ex Lil Kleine tot ontploffing is gekomen, heeft Jaimie veel tijd op Ibiza doorgebracht samen met zoontje Lío. In haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane, zien we hoe de beauty omgaat met het afhandelen van de break-up. En dat kan helaas niet altijd zoals ze had gehoopt, blijkt in de derde aflevering van het nieuwe seizoen opnieuw.

'Naar mannetje'

Eerder haalde Jaimie ook al uit naar haar ex, toen bij het inpakken van haar spullen bleek dat hij één van haar items meegenomen had. "Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep", liet ze in de vorige aflevering al weten. "Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur."

En nu lijkt het erop dat dat geen eenmalig foutje was. Bij haar laatste bezoek aan hun voormalige huisje samen, blijkt namelijk dat er nu ook met sentimentele items is gesjoemeld.

Schilderij

Zo ontdekt Jaimie na een etentje met enkele vrienden dat er bij de verdeelde en weggestopte spullen een belangrijk stuk ontbreekt: een schilderij dat ooit van haar oma is geweest. "Het gore lef dat je het kunstwerk van mijn oma, die is twee maanden geleden overleden, daar hebt neergezet. Daar kan ik niet bij", briest Jaimie. Het kunstwerk staat inderdaad aan de andere kant van een afgesloten deur, waar Jaimie niet bij kan.

https://www.youtube.com/watch?v=Dj61CSFHAg8

"Het is gewoon heel naar. Zo jammer dat je elke keer weer zo teleurgesteld wordt", horen we haar later nog vertellen aan een vriendin. Voor de camera's houdt Jaimie zich verder in. "Als ik echt ga zeggen wat ik nu denk, dan ja, wordt het niet uitgezonden denk ik", lacht ze als een boer met kiespijn. "Ik ben heel netjes bezig mijn spullen in te pakken, dus ik snap niet waarom dit ook nog een keer erbij moet komen", deelt ze.

Ontsnappen

Ook zien we in de derde aflevering hoe Jaimie plannen maakt om van de tattoo van Lil Kleines naam af te komen. Hiervoor moet uiteraard het advies gevraagd worden van bestie Koen Kardashian, waarna de twee met een mooi plan komen.

Ook merkt de beauty dat er zelfs in Ibiza geen ontsnappen is aan allerlei roddels, wanneer ze een verhaal over zichzelf voorbij ziet komen op een juice-account op Instagram als ze op een terrasje zit met een van haar vrienden. Ze haalt hard uit naar de verhalen: "Een of ander zuur mokkel heeft dus de behoefte gehad om gewoon weer onzin te verspreiden. Ik merk ook dat het me irriteert als ik ernaar kijk. Mensen zijn zó zuur."

Nieuwe afleveringen van Jaimie: In The Vaes Lane zijn elke vrijdag te zien bij discovery+.

Bron: Jaimie: In The Vaes Lane | Beeld: discovery+