Jaimie Vaes doet boekje open over kinderwens

Zou de beauty nog een tweede kindje willen?

Lees ook

Na alles wat er gebeurd is tussen haar en ex-partner Lil Kleine, gelooft Jaimie Vaes nog altijd in de liefde. Ze staat dan ook open voor de komst van een tweede kindje, vertelt ze aan ELLE.

Liefde

Jaimie Vaes heeft een roerige periode achter de rug. Begin dit jaar kwam er een einde aan de hectische relatie tussen haar en Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet. Inmiddels heeft de influencer de volledige zorg over hun zoontje Lío, met wie ze samen op Ibiza woont. Enne, daar zou ze zelfs weer aan het daten zijn geslagen…

Want hoewel ze in het verleden nare ervaringen heeft gehad, gelooft Jaimie nog altijd in de liefde. “Ik geloof er absoluut in”, vertelt ze in het tijdschrift. “Ondanks dat ik daar een niet zo leuke ervaring mee heb, weet ik echt wel dat het er is. Op dit moment is het belangrijk dat ik eerst goed van mezelf leer houden, zodat ik mijn grenzen, de volgende keer dat iets niet goed voelt, kan aangeven.”

Kinderwens

Ook de deur voor een tweede kindje staat nog op een kiertje, zo laat Jaimie weten. “Ik zou het leuk vinden voor Lío, alleen is hij al drie en tegen de tijd dat ik er weer klaar voor ben, is hij al wat ouder”, aldus de mom. “Het hoeft voor mij niet voor het plaatje, maar op het moment dat het in de toekomst goed voelt en mijn partner het zou willen, dan sluit ik het niet uit.”

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook