Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen Love Islands Rowenna en Donny

Zijn de twee nog samen?

Donny en Rowenna verlieten vorig jaar dolverliefd de Love Island-villa, maar drukten nog geen stempel op hun relatie. De twee wilden zeker weten of die bijzondere spark ook in Nederland aanwezig zou zijn. En ja hoor, niet veel later maakten de twee bekend officieel een stelletje te zijn. Maarre, hoe gaat het eigenlijk nu met Donny en Rowenna? Laatstgenoemde doet een boekje open aan LoveReality.

Love Island-bubbel

Tijdens Love Island zat het qua romantiek eigenlijk al wel goed. Dagenlang werden de twee omringd door een prachtig uitzicht in een ontzettend luxe villa. Maar ondanks de Love Island-bubbel bleek dat gevoel ook in Nederland aan te houden. “Ik kijk met heel veel plezier en geluk terug aan mijn deelname”, begint Rowenna. “Mijn mooiste herinnering is zeker de eerste date met Don. Vanaf dat moment wist ik zeker dat hij degene daar voor mij was. Ook de final date was heel bijzonder waar ik voor het eerst mijn gevoelens uitsprak.”

Rustig tempo

“Ik ben heel blij dat we alles op ons eigen tempo hebben gedaan. Ik ben er achter gekomen dat ik nog nooit echt verliefd ben geweest, hierdoor wist ik soms ook niet wat ik met mijn gevoel aan moest", vervolgt Rowenna. "In Nederland heb ik Donny beter leren kennen, gezien hoe hij is met zijn familie en vrienden. Na een maandje of twee wist ik het zeker: ik ben echt voor het eerst verliefd.”

Die verliefdheid is nog altijd aanwezig tussen de twee en inmiddels zijn Rowenna en Donny zelfs toe aan de volgende stap. “Ik heb Love Island dan ook niet anders ervaren dan een heel mooi avontuur op zoek naar de liefde en heel fijn dat we de dit op ons tempo konden doen. Momenteel zijn we iedere dag samen en hopen we ergens aankomend jaar een leuk huisje te vinden samen”, aldus de brunette. Wat leuk!

Bron: LoveReality | Beeld: Love Island