Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Berichtje! Dit zijn de twaalf singles van het nieuwe seizoen van Love Island

Even kennismaken!

The wait is almost over! Op 11 juli gaat het nieuwe seizoen van Love Island van start en zullen twaalf singles weer een prachtige villa induiken om die hopelijk met een nieuwe lover weer te verlaten. Videoland laat ons alvast kennismaken met de kandidaten!

Sunita

De 21-jarige knappe Sunita is al heel wat jaren actief als model. Door haar vriendinnen wordt ze ook wel 'Soe', 'zunnetje' of 'sunshine' genoemd. Ze zou zichzelf niet omschrijven als flirt, maar met haar glimlach weet ze de mannen zo om haar vinger te winden. De beauty is opzoek naar een man die supportive is en haar meeneemt op avontuurlijke dates. Zal deze man op Love Island rondlopen?

Amandine

De ambitieuze Amandine werkt als Miss-coach en helpt andere dames om hun kroon te bemachtigen. Deze keer is het echter de beurt aan Amandine zelf om een zoektocht aan te gaan. Ze zoekt een an met een badboy-uiterlijk en een groot hart voor dieren. Als een man niet door de keuring van haar dierbare poezebeest komt, dan is het geen relatiemateriaal voor de 20-jarige Vlaamse. Amandine heeft nog nooit echte liefde gevoeld, maar kan niet wachten om dit te ontdekken op Love Island.

Tene

Deze goedlachse en stunning powervrouw met een missie, zoekt een man die haar op een voetstuk plaatst en haar he-le-maal in de watten legt. Tene wordt verliefd voordat je met je ogen kunt knipperen, maar een man moet wél van goede huize komen om de perfectionistische Tene echt aan zich te kunnen binden. Ze is twee jaar single en wel weer ready om te gaan daten. Daarnaast droomt Tene van een succesvolle modellencarrière en wil een inspiratie zijn voor andere meiden met alopecia.

Manon

Deze beauty met brains zoekt een echte gentleman om head-over-heels verliefd op te worden. Iemand die de deur voor haar openhoudt en haar jas helpt aan te doen. Nietsnutten en ijdeltuiten mogen doorlopen: Manon zoekt een heer met ambitie! De 23-jarige Vlaamse blondine hoopt op een prins op een (al-dan-niet-wit) paard die niet bang is om het initiatief te nemen, haar met zijn glimlach kan laten smelten en samen met haar de honden uit wil laten. Zal die man in de villa te vinden zijn?

Kimbery

De 24-jarige Kimbery uit het Belgische Melsele heeft al aan verschillende Missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 dan eindelijk als Miss Exclusive het kroontje mee naar huis. Een ervaring die haar leven behoorlijk op zijn kop zette! Hoewel haar hartje al meermaals gebroken is, gelooft de mysterieuze Kimbery nog steeds in ware liefde. Ze houdt haar ogen wijd open in haar zoektocht naar die ene lange man met bruine lokken, een knap koppie en een verzorgd uiterlijk. De half-Filipijnse miss is hier met een missie: dé man van haar dromen ontmoeten op Love Island!

Je kijkt je ogen uit bij het zien van deze oogverblindende Limburgse opticien in opleiding. Fé bekijkt het leven met een roze bril, maar als het om haar liefdesleven gaat is ze iets minder optimistisch. Aan DM’s, berichtjes en dates geen gebrek, maar ze loopt haar droomman liever tegen het lijf in real life dan dat ze er urenlang mee moet chatten via dating-apps. Mocht Fé de ware ontmoeten op Love Island dan ziet ze zichzelf wel met een huisje, boompje en een lief beestje. En mocht haar soulmate van over de Belgische grens komen, dan is dat geen probleem. Fé switcht haar accent probleemloos naar het Vlaams!

Gideon

De 25-jarige Gideon is als een vis in het water voor de cameralens. Met zijn innemende glimlach, sprekende ogen en opvallende huid is hij voor veel fotografen een droom om mee te werken. Als internationaal model stond hij daarom al in de Italiaanse Vogue en sleepte hij een internationale Nike-campagne in de wacht. Deze ‘goofball’ kijkt bij de zoektocht naar zijn droomvrouw vooral naar het innerlijk. Daarnaast is het belangrijk dat zijn love interest begrijpt dat hij voor zijn werk de hele wereld rondreist en dus vaak van huis is. Gideon is een grappige gangmaker die wil laten zien dat je ook met vitiligo de liefde van je leven kan vinden op Love Island!

Mehti

Een kaaklijn waar je een boterham mee kunt afsnijden... We zijn er niet allemaal mee gezegend, maar de 26-jarige Mehti in ieder geval wel! Deze grote, stoere knuffelbeer is bezig met de laatste loodjes van zijn hbo-opleiding en in de toekomst hoopt hij als selfmade man een succesvolle onderneming te starten. Mehti houdt niet van mensen die liegen en niet zichzelf durven te zijn. Op Love Island hoopt hij zijn eerste echte liefde te vinden. Hij zoekt een slimme, zorgzame dame die hem support.

Merijn

De 21-jarige Marijn is een echte gangmaker. Zeg je Brabantse gezelligheid? Dan zeg je Merijn! Deze gespierde energiebom is pas 21 jaar, maar heeft nu al een een succesvol eigen elektrobedrijf. Voor Merijn staat familie op één en hij ziet zijn lieftallige ouders als zijn grote voorbeelden. In het bijzonder op het gebied van liefde, want zijn papa en mama zijn intussen al 29 jaar dolgelukkig met elkaar. Merijn’s eigen liefdesleven is nog niet echt op gang gekomen, maar dat ligt niet aan zijn versierskills. Met zijn openingsdansje, innemende glimlach en snoeiharde sixpack brengt hij menig vrouwenhart op hol. Ze blijven alleen nog niet echt plakken. Op Love Island hoopt hij daarom een spontane brown-eyed beauty aan de haak te slaan met wie hij op lekker actieve dates kan.

Lennert

De 24-jarige, sympathieke Lennert komt uit de Belgische stad Sint-Niklaas. Als je hem voor het eerst ziet, denk je misschien dat hij een bad-boy is, maar niets is minder waar. Deze knappe Vlaming is supersociaal en hij pakt je in waar je bij staat! Maar, zoals de tattoo op zijn bicep zegt: als het erop aankomt kan hij ook behoorlijk intens en passievol zijn. Lennert is niet bang om zijn gevoelens uit te spreken en kan goed een luisterend oor bieden. Lennert zoekt op Love Island een dame die mooi van binnen èn van buiten is en waarmee hij een goede band heeft.

Marvin

Ideale schoonzoon Marvin heeft zijn leven goed op orde. De ambitieuze Vlaming is 28 jaar, heeft een eigen vastgoedkantoor in Antwerpen, en ziet er altijd piekfijn uit! Het enige wat nog mist is een prachtige dame aan zijn zijde. Aan aandacht heeft Marvin geen gebrek: Deze casanova weet de dames moeiteloos om zijn vinger te winden! Hij gebruikt zijn succesvolle verkooptrucs ook als versiertrucs. Omdat Marvin’s zaak voor hem altijd op één stond, heeft hij in zijn twenties nooit eerder nagedacht over een langetermijnplan voor zijn liefdesleven. Hij kijkt uit naar het ontmoeten van een knappe soulmate op Love Island.

Jules

Feestbeest Jules werkt als garçon in een fine dining restaurant in Antwerpen. Hoewel hij al veel internationale sterren heeft bediend, heeft hij zelf nog niet veel van de serieuze relaties geproefd. Jules is zich ervan bewust dat hij niet de breedste schouders of de hardste sixpack zal hebben op Love Island, maar dit compenseert hij ruimschoots met zijn droge humor en zijn geavanceerde versier-tactieken. De Vlaamse deugniet verleidt de meiden echter wél altijd met het grootste respect. Jules heeft zelf drie zussen en hij zou ook niet willen dat zij respectloos behandeld zouden worden. Als er op Love Island een kleine Latina rondloopt die zijn vibe weet te matchen, dan zou dat zomaar eens zijn eerste echte liefde kunnen worden! Oeh la la!

Presentatie

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren het nieuwe seizoen met 12 nieuwe, Nederlandse en Vlaamse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000,- naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Videoland.

Bron & Beeld: Videoland, RTL