Annebel en René doen boekje open over trouwplannen

Ook blikt het stel terug op het huwelijksaanzoek.

Het Temptation Island: Love or Leave-avontuur van Annebel en René eindigde met een prachtige verloving. Grazia sprak het stel over het aanzoek, de verlovingsring en hun trouwplannen. 

Trouwplannen 

Hoewel Annebel volmondig ‘ja’ zei op het huwelijksaanzoek van René, had ze nooit verwacht dat René voor haar op één knie zou gaan tijdens Temptation. “Ik zag het echt niet aankomen”, lacht Annebel als we met haar en René bellen. “We hadden hier nooit wat over uitgesproken. Toen ik René met die enorme bos bloemen zag, en doorhad dat hij zo zenuwachtig was, dacht ik echt: wat ga je tegen mij zeggen. Is dit positief of negatief? Ik zag een huwelijksaanzoek echt niet aankomen”, lacht Annebel. 

“We hebben het samen nooit echt over trouwen gehad. We hadden weleens uitgesproken dat trouwen in het buitenland ons wel wat lijkt, maar dat was altijd wel oppervlakkig”, vult René aan. “Maar toen ik daar was (op Temptation Island, red.) dacht ik: we zijn wel aan trouwen toe, en het is iets superleuks om te doen in je leven. Ik vond dat het moment daar was, en als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, ga ik er voor de volle honderd procent voor. En het heeft heel goed uitgepakt.” 

Verlovingsring

René vroeg Annebel ten huwelijk met een ring die hij met single Ceyenne in een souvenirshop kocht. De echte ring zou Annebel nog krijgen. Maarre, pronkt er inmiddels al een mooie verlovingsring om Annebels vinger? “Zal ik je eens wat vertellen? Ik heb die ring van Temptation nog steeds”, lacht Annebel. “Maar daar zit ook zoveel sentimentele waarde aan; dus die houd ik nog wel even. Ik krijg nog wel een mooie verlovingsring, maar ik ben best wel specifiek in wat ik mooi vind”, legt Annebel uit. “Dus ik moet nog even sparen”, voegt René daar lachend aan toe. 

“Het heeft ook geen haast”, gaat René verder. “Het is niet zo dat er al allemaal dingen gepland zijn.” Wel geeft Annebel toe dat ze al volop trouwinspiratie aan het opdoen is. “Nou, ik heb mijn Pinterestpagina al vol staan met jurken en ringen, haha.” 

Uitnodigingen 

Hoewel een bruiloft dit jaar nog niet op de planning staat, weet het stel wel dat ze een aantal deelnemers van Temptation Island uitnodigen voor hun bruiloft. “Ik denk dat we zeker mensen uitnodigen die ook meededen aan Temptation, zij waren natuurlijk wel een onderdeel van het proces. En we kunnen het eigenlijk met bijna iedereen wel heel goed vinden”, deelt René. Awh! 

Beeld: Annebel Visscher

Laatste nieuws