Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hij is terug: Harrie de Hengst maakt rentree in Ex on the Beach: Double Dutch

'The king is back.'

Ieder seizoen hoopten kijkers stiekem dat Harrie Snijders aka Harrie de Hengst uit de zee kwam lopen. Hij was voor het laatst in het All Stars-seizoen te zien, maar is nu toch echt terug: Harrie zit in het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch!

Deelname aan Ex on the Beach

Hoewel kijkers na de derde aflevering flink moesten bijkomen van de huge plottwist en de daarbij horende exit, stond er in de vierde aflevering alweer een verrassing voor de deelnemers klaar. Deze keer hoefde er echter niemand naar huis, maar kwam er een nieuw ex bij. En dat was niet zomaar een ex, want de hengst is back.

Harrie heeft door zijn deelname aan EOTB heel wat vrouwenharten sneller doen laten kloppen. De spierbundel kreeg na zijn deelname aan het realityprogramma zelfs een eigen show: Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring. Fans van de realityster hoopten al enige tijd dat hij zijn rentree zou maken in Ex on the Beach en ja hoor, in de vierde aflevering kwam 'the king' eindelijk terug.

Harrie de Hengst

"The king is back", zegt Harrie bij zijn spectaculaire entree. The king heeft echter niet één ex in de villa, ook geen twee, maar drie meiden waarmee hij wel eens een beschuitje heeft gegeten. "Dit zijn alleen maar exen van mij", zegt Harrie over Romée, Lynn en Ayleen.

Hij noemt zichzelf ook wel de 'recordhouder' van Ex on the Beach. In ieder geval heeft de casanova weer zin in het avontuur. "Het feest kan beginnen, want HvK is binnen." Ook laat hij meteen weten waarvoor hij is gekomen. "Ik kom zeker niet voor liefde, want dan moet je aan Boer Zoekt Vrouw meedoen." Duidelijk!

Bron en beeld: MTV