Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romee Strijd doet boekje open over trouwplannen

Wanneer stappen Romee en Laurens in het huwelijksbootje?

Begin dit jaar ging Laurens van Leeuwen op één knie voor zijn grote liefde Romee Strijd. Maarre, de twee zijn niet van plan om anytime soon in het huwelijksbootje te stappen, zo vertelt het topmodel op Instagram.

Wedding bells

Ze heeft een drukke carrière, is onlangs verhuisd, is moeder van dochter Mint én is opnieuw zwanger: Romee Strijd heeft het er maar druk mee. Tussen alle bedrijven door vond ze gisteravond toch nog wat tijd om een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. Daar kreeg ze onder meer de vraag of ze een update kon geven over haar bruiloft. "Ik denk dat we nog even wachten", vertelt het topmodel eerlijk over de trouwplannen.

Aangezien Romee en Laurens momenteel in verwachting zijn van hun tweede dochtertje, voelt dit niet als het juiste moment om te trouwen. "Ik heb volgende zomer weer een kleine baby, en ik denk dat ze de zomer daarna beiden kunnen lopen. Dat zou zo schattig zijn 💕 Dus zomer 2024 is het plan."

Eerder getrouwd

Het zal niet de eerste keer zijn dat Romee en Laurens het ja-woord aan elkaar geven. De tortelduifjes zijn vier jaar geleden namelijk al voor de wet getrouwd. Dat huwelijk was 'om praktische redenen', schrijft Weekend.

Het stel wil echter dolgraag opnieuw trouwen – en ditmaal ongetwijfeld met een grootse ceremonie. Al is het huwelijksaanzoek redelijk moeilijk te overtreffen. Afgelopen januari ging Laurens namelijk in Zwitserland tussen de besneeuwde bergen op één knie voor Romee. How romantic?!

Bron: Instagram @romeestrijd | Beeld: BrunoPress