Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Robbert Rodenburg deelt pijnlijke (maar hilarische) blunder

'Ik die val voor m'n zoveelste Tindermatch.'

Tegen een glazen deur aanlopen of je docent 'mama' noemen: been there, done that. Daar kan Robbert Rodenburg vallen tijdens een optreden van Kriss Kross Amsterdam aan toevoegen. Op Instagram deelt hij een filmpje van het pijnlijke – maar toch ook wel hilarische – moment.

Pijnlijke blunder

"Ik wil jullie het gênantste moment uit mijn leven niet ontnemen", schrijft Robbert in zijn Instagram Stories. Vervolgens deelt hij een video waarin te zien is hoe Yuki Kempees van Kriss Kross Amsterdam zijn Expeditie Robinson-maatje het podium op roept. Daar heeft Robbert duidelijk wel zin in en hij komt met een drankje in zijn hand enthousiast die kant op. Maar waar hij dacht op een plank te stappen, stapte hij eigenlijk op een doek. Met als resultaat dat hij hard naar beneden viel. Aiii...

Gelukkig kan Robbert himself nu wel om het moment lachen. "Mind your step 🤡", schrijft hij bij de hilarische video met daaronder het nummer Still Falling For You van Ellie Goulding.

Hilarische reacties

Ook Robberts volgers genieten intens van de blunder. Zo schrijft Maxime Meiland 'Ohhh schat neeeee 😂' en reageert Britt Dekker met 'HAHAHA NEEEEE JOH 😂'. "Jij glijdt zo lekker naar binnen 🤣. Die cameraman ook op de achtergrond. Heb dit echt 10x achter elkaar bekeken", giert Fawry Not Sawry het uit. Veel volgers zijn wel blij dat de influencer nog van zijn drankje heeft kunnen genieten. "Hahahaha dat slokje", schrijft schaatster Jutta Leerdam. Quinty Misiedjan aka Quinsding schrijft: "NIET DIE HAP BIEEEER."

Ondertussen verandert de val van Robbert in een compleet nieuwe meme. Zo schrijft iemand: "Don't fall for him again 🤡😂" Een ander haakt in met: "Ik die val voor mijn zoveelste Tindermatch." Hi-la-risch!

Bron: Instagram @robbertrodenburg | Beeld: BrunoPress