Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Nick en Ayleen over onverwachte exit van drie (!) deelnemers

'Het was echt heftig.'

Fans zijn nog altijd in shock door de enorme plottwist die in de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch plaatsvond. Maar liefst drie deelnemers werden weggestuurd door Stevie (daarvoor was Joyce al vertrokken na een positieve coronabesmetting). In RUMAG Aftertalk reageren deelnemers Nick en Ayleen op dit shocking moment.

Moeilijke keuze

De tablet of terror zette Stevie flink voor het blok in de derde aflevering. Óf haar ex Randy terug de zee in sturen, óf drie andere mannen wegsturen. Stevie koos voor dat laatste en dat kwam TheutcheLuca én Lars duur te staan. De drie mannen moesten namelijk per direct de villa verlaten.

Shocking

Dat zorgde voor grote teleurstelling bij de andere kandidaten. "Het was echt heftig. Toen die tablet af ging wisten we niet wat ons overkwam", zegt Nick. "Wij dachten echt dat Stevie Randy naar huis zou sturen."

Ayleen heeft wel begrip voor de keuze van Stevie. "Als ik die keuze kreeg, had ik ook drie jongens naar huis gestuurd. Puur om het gewoon heftiger te maken", zegt ze. "Je doet toch mee aan Ex on the Beach, je wil het ook niet saai houden daar", aldus de blondine. Zelf had Ayleen alleen liever gehad dat Luca was gebleven en dat Nick zijn koffers moest pakken.

Nieuwe exen

Na de heftige exit kwam er nog een nieuwe kandidaat in de villa, namelijk de knappe Taier. De brunette is geen ex van iemand, maar gewoon een extraatje. Aan het einde van de aflevering komt er nog wel een ex uit de zee, namelijk Ivory, de ex van Romée. Kortom, de derde aflevering zat vol met drama, lust én shocking momenten. We zijn benieuwd naar wat de rest van het seizoen voor ons in petto heeft!

Bron: RUMAG Aftertalk | Beeld: EOTB, YouTube