Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vacation time! Dit zijn de meest comfy en stijlvolle outfits voor in het vliegtuig

Wat is jouw favoriete airport fit?

Het lijkt wel alsof heel fashionable Instagram tegenwoordig op vakantie is. En hoewel wij ontzettend jaloers zijn op al die zomerse bestemmingen, zijn het de airport outfits die echt onze aandacht stelen.

Airport fits

Paspoort mee? Check. Boarding pass bij de hand? Check. Comfortabele outfit aan? Check. Of je nou twee uur, acht uur of twaalf uur moet vliegen: comfort is key. Toch willen we er ook een beetje leuk uitzien als we in en uit het vliegtuig stappen. Dat outfits voor in het vliegtuig zowel comfy als stylish kunnen zijn, bewijst menig influencer wel. Wij zetten onze favoriete airport fits voor je op een rijtje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SOL M ADAWI (@solmadawi)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NA-KD.com (@nakdfashion)

Joggingpak

Heb je een lange reis voor de boeg? Dan biedt een joggingpak uiteraard het ultieme comfort. Om niet alleen comfortabel maar ook fashionable voor de dag te komen, moet je hierbij een paar dingen in gedachten houden. Zo kun je natuurlijk een random oversized trui en grijze joggingbroek uit de kast trekken, maar dit ziet er niet bepaald stijlvol uit. Kies daarom het liefst voor een matching broek en trui en maak je outfit af met een bodywarmer in dezelfde kleurenfamilie. Qua schoenkeuze zit je safe met witte of neutrale sneakers of sandalen. Tot slot zit het 'm in de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een zonnebril of sieraden (die je natuurlijk makkelijk af kunt doen bij de douane).

Laagjes

Niet zo'n fan van een joggingpak of vind je dit toch iets te warm? Ook dan zijn er genoeg opties om je lange vliegreis op een comfortabele doch stijlvolle manier te doorstaan. Laagjes zijn hierbij de key. Denk bijvoorbeeld aan een cargo broek met daarop een oversized t-shirt en een bomber jacket à la Emili Sindlev en Sol Adawi. Of ben je van plan een blazer mee te nemen op reis? Draag 'm dan over je outfit, zodat-ie niet verkreukelt in je koffer en jij het niet koud krijgt in het vliegtuig. Happy holiday!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress, Instagram