Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Temptations Danielle bevallen van eerste kindje

Ook deelt ze al de naam van haar zoontje.

Beschuit met muisjes! Danielle Damhuis is namelijk bevallen van haar eerste kindje. Samen met lover Avni Ozyurt maakt ze het heugelijke nieuws op Instagram bekend.

Bevallen

Danielle maakte vorig jaar bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Sindsdien deelde de Temptation-ster regelmatig kiekjes van haar baby bump. Deze week was het eindelijk zover, en werd het zoontje geboren.

"Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje ✨", schrijft het stel bij de lieve foto van de kleine spruit. Ook delen ze al de naam van hun zoon. "Zayn Idris Özyurt, 23’06’2022. Wat zijn wij blij met jou 💙👶🏻" Wauw, wat een prachtige naam!

Relatie

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Danielle samen met haar toenmalige boyfriend Mezdi meedeed aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Vier jaar na dato is de blondine dolgelukkig in de liefde met Avni en kunnen ze nu optimaal gaan genieten van hun eerste kindje. Veel geluk samen, Danielle en Avni!

Bron & Beeld: Instagram, Temptation Island