Wauw! Temptations Danielle showt groeiende babybuik

De laatste loodjes voor Danielle!

Lees ook

Het zijn de laatste loodjes voor Temptations Danielle. De beauty is inmiddels 37 weken zwanger van haar eerste kindje. Reden genoeg om een prachtige foto te delen van haar groeiende baby bump.

Me and my belly

Het duurt niet lang meer of Danielle en lover Avni Ozyurt kunnen hun zoontje in hun armen sluiten. De beauty is namelijk hoogzwanger en heeft inmiddels flinke baby bump, zo is te zien op Instagram. “Me and my belly at 37 weeks 🤰🏼”, schrijft ze bij een prachtige foto. Hierop zien we Danielle in een lange zwarte jurk tijdens een pregnancy shoot, waarop haar babybuik goed te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @danielledamhuiss

Temptation Island

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Danielle samen met haar toenmalige boyfriend Mezdi meedeed aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Vier jaar na dato is Danielle dolgelukkig in de liefde met Avni. Enne, er zitten spannende tijden aan te komen voor het koppel aangezien de twee binnenkort namelijk hun eerste kindje samen verwelkomen.

Reacties

Onder de foto staan tal van lieve reacties. “Wat ben je prachtig vriendin! 🤍💙”, reageert iemand. Een ander zegt: “Wauw prachtig zwanger. Succes met de laatste loodjes❤️❤️❤️❤️” En een derde: “Wauuww!! Hoe mooi zwanger ben jij😍”

Bron: Instagram @danielledamhuiss, Grazia (archief) | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook