Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Antonio ontvangt heftige boodschap van Cleo

En dat gaat hem absoluut niet in de koude kleren zitten.

De Temptation Island-aflevering van vorige week eindigde met een behoorlijke cliffhanger. We zagen hoe Antonio werd opgeschrikt door een spontaan bezoekje van Kaj, die speciale beelden voor hem had. In de nieuwste aflevering kijken we mee hoe hoe Antonio een heftige boodschap van zijn vriendin Cleo krijgt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Gezellige avond

Nadat Temptations Linde en Jan Sietse er beiden voor kozen om naar de Swing of Love te gaan, maakten Antonio en Cleo hun intrede in de villa. Vooral Antonio leek het heel erg naar zijn zin te hebben tussen de vrijgezelle dames. Op de eerste avond vloeiden de drankjes rijkelijk en liet hij zich lekker gaan. Zo danste hij iets te close met Nena en wilde hij Fleur verleiden om samen met hem een bezoekje te brengen aan het toilet.

Toen Cleo deze beelden te zien kreeg tijdens haar eerste kampvuur, was ze meteen in shock. Het deed haar ontzettend veel verdriet om te zien wat Antonio achter haar rug om deed met andere meiden. In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave liet ze dan ook al doorschemeren dat ze een punt wilde zetten achter haar relatie met Antonio. Dit wilde ze hem tijdens het laatste kampvuur vertellen.

Pijnlijk

Ondertussen was in de mannenvilla te zien hoe Antonio zijn leven juist wilde verbeteren. Na het eerste, (iets te) gezellige avondje, wist hij het zeker: Cleo is de ware voor hem. Hij was dan ook van plan om meer zijn best te doen voor haar. Die kans krijgt hij echter niet, want in de nieuwste aflevering van Temptation is te zien hoe hij een pijnlijke boodschap krijgt van zijn vriendin...

Op de beelden ziet hij hoe Cleo op date is met Daniël, die haar vraagt hoe zij nu in haar relatie staat. "Het is een moeilijke tijd, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik laat gewoon niet met me spelen, en dit is echt spelen met mij. En dat vind ik niet normaal", vertelt zij. Vervolgens hakt zij een belangrijke knoop door. "Voor mij is het gewoon klaar en dat wil ik hem graag in het echt gaan vertellen, als ik hem straks zie (...) Laat hem maar lekker 'lang leve de lol' vieren, ik kies lekker voor mezelf. Ik ga hem ook gewoon vertellen dat hij mij niet verdient, dus onze wegen gaan gewoon scheiden."

Harde klap

Cleo's woorden komen duidelijk hard aan bij Antonio. "Jij verdient mij niet", zegt hij geëmotioneerd. Hij had de beelden absoluut niet aan zien komen. "Ik weet niet wat ze heeft gezien. Misschien de eerste avond, mijn dronken bui. Maar ik heb me de tweede en derde dag wel echt ingehouden. Dat zij dit nou zo doet, moet zij lekker zelf weten." Antonio vindt het niet eerlijk dat Cleo er op deze manier een punt achter heeft gezet. "Ik vind het onzin", zegt hij tot slot.

Lang lijkt Antonio er echter niet mee te zitten, want al snel komen de shotjes tevoorschijn en duikt hij de zee in met Fleur. O my...

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen