Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 6x de cd of lp van Harry Styles' nieuwste album Harry's House

Doe mee en maak kans!

Vanavond staat hij in een uitverkocht Ziggo Dome en zijn kersverse album Harry's House gaat als een speer. Kon jij niet bij Harry Styles' concert zijn in Amsterdam? Wellicht kunnen we die pijn verzachten. Wij mogen namelijk 3 cd's en 3 lp's van Harry's nieuwste album weggeven.

Harry's House

Het stond vanaf het moment dat de single As It Was uitkwam al vast dat Harry’s House een knaller zou worden. En toen kwam er nog een dijk van een clip én een veelbesproken moment op Coachella bovenop. We durven wel te beweren dat hij zijn tweede album Fine Line (die van Watermelon Sugar) heeft overtroffen.

Wij zijn overigens zeker niet de enigen die helemaal weg zijn van Harry's House. Het komt dan ook niet als een verrassing dat zijn Love on Tour-concert, dat vanavond in het in Ziggo Dome plaatsvindt, in no time was uitverkocht.

Win, win, win

Greep jij helaas net naast een kaartje voor het concert van Harry Styles? Hopelijk kunnen we die teleurstelling verzachten met deze leuke winactie. Grazia mag namelijk drie cd's (t.w.v. €17,99) en drie lp's (t.w.v. €34,99) weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-and-win title="Win: 6x de cd of lp van Harry Styles nieuwste album Harry's House" description="Doe mee en maak kans!" ended_at="18-61-2022" questions="%5B%22Wil%20je%20de%20lp%20of%20de%20cd%20winnen?%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met maandag 18 juli 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.