Pleased to meet you: Harry Styles komt met uniseks beautymerk

De producten hebben een groot 'wil-ik-hebben'-gehalte.

Lees ook

Dat make-up voor iedereen is, dat wisten we al. Harry Styles is zelf ook fan van gekleurde nagels en lippenstift, en begint daarom zijn eigen uniseks beautymerk: Pleasing. Enne, de eerste beelden zijn al om te smullen!

Pleasing

De geruchtenmolen draaide sinds de zomer al overuren, want zou Harry Styles een eigen beautymerk krijgen? Gelukkig werd dit nieuws onlangs bevestigd met een heuse Instagram-pagina én cover voor het Britse tijdschrift Dazed. De zanger laat in een interview weten dat het idee is ontstaan tijdens de pandemie. “Ik zag bijvoorbeeld een mooie kleur van een bloem of van opvallend behangpapier, en ik dacht: 'Dat wil ik op mijn nagels.”

De naam heeft overigens een bijzondere betekenis, aldus de zanger. “Het zijn de kleine momenten in mijn leven die mij het gelukkigste maken. Je weet wel, een avond onder de sterren, een lekkere maaltijd of gewoon samen zijn met vrienden en denken: 'Dit ga ik nooit meer vergeten.' Het zijn die momenten die het meeste effect op me hebben.” Met Pleasing wil de zanger dan ook deze mooie momenten aan zijn fans geven.

Perfect pearl

Drumroll please, want de eerste collectie is ook al een feit. Met de naam Perfect Pearl brengt Harry een aantal uniseks producten op de markt, zoals verschillende tinten nagellak, een serum en de Pleasing Pen: een multifunctionele stick die je kan gebruiken om je wallen weg te werken én je lippen hydrateren.

Diversiteit is iets wat in zijn collectie ook uitsluitend naar voren komt. Zo benadrukt hij dat het merk uniseks is, en werkt hij samen met verschillende soorten modellen in alle maten, vormen en kleuren. Lekker bezig, Harry!

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook