Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Indigo: 'Niet echt een reality-meisje'

Zou ze ooit meedoen aan een ander realityprogramma?

Indigo Oord (21) was een van de deelnemers van de Nederlandse versie van De Bachelor. Hoewel ze de liefde niet vond bij Thomas, heeft het haar wel veel opgeleverd. In het Grazia Zomerboek vertelt ze openhartig over haar ervaringen.

Hoe Indigo terugkijkt op De Bachelor

Als Indigo aan De Bachelor terugdenkt, is dat met een positief gevoel. “Het was een supertof avontuur om te ervaren. Ik heb me niet zelf opgegeven, maar werd last minute benaderd via Instagram. Het grappige was dat vriendinnen ook al hadden gezegd: ‘Moet je niet meedoen? Thomas is wel leuk’. Ik heb een week castings gedaan en binnen twee weken zat ik in het vliegtuig. Supereng vond ik het, maar toen ik Thomas en de meiden eenmaal leerde kennen, heb ik de tijd van mijn leven gehad.”

De Bachelors Indigo: 'Ik heb heel veel liefdesverklaringen in mijn DM gehad'

Ware liefde vinden via tv

Is het mogelijk om via een tv-programma de liefde van je leven te vinden? “In het begin had ik er heel erg mijn twijfels over. Ik dacht: in hoeverre leer je Thomas écht kennen en kun je hier verliefd worden? Maar ik denk dat Merel en Thomas hebben bewezen dat het echt kan, dus ja, nu geloof ik er zeker in!”

Wat het heeft opgeleverd

Wie meedoet aan een programma als De Bachelor, komt ineens bij veel mensen in the picture. Dat heeft Indigo zeker gemerkt. “Ik schrik er soms van hoeveel mensen iets van me willen. Ik heb nu een agency waarmee ik kijk welke samenwerkingen ik wel en niet leuk vind om te doen voor mijn Instagram. Ik wil wat meer de influencerkant op, kijken of ik dat leuk vind. En wie weet ga ik ooit nog iets doen met mijn mode-opleiding TMO. Ik heb altijd veel liefde gehad voor lingerie, dus het lijkt me tof om daar iets mee te doen.”

Meedoen aan een ander realityprogramma?

“Ik ben niet echt een reality-meisje, dus ik zie mezelf niet meedoen aan heel veel andere programma’s. Tegen Temptation Island zou ik sowieso ‘nee’ zeggen. Love Island lijkt me wel een tof programma, dat is nog classy. Maar ik heb het voor nu wel even gezien, ik vond het toch wel heftig, 24/7 die camera's op mijn hoofd.”

Meer lezen? In het Grazia Zomerboek vertelt Indigo uitgebreid over daten met Rijk Hofman en de match met Thomas. Ook Joan Pronk (Love Island), Sanne Sont (De Bachelor België) en Scott Slinger (Prince Charming) vertellen over hun zoektocht naar liefde op tv. Vanaf donderdag 23 juni in de winkels!

Bron: Grazia Zomerboek | Interview: Jill Waas | Beeld: Jasper Suyk (De Bachelor)