Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waylon reageert op geruchten: ‘Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk’

Heftig!

Sterren Muziekfeest op het Plein 2022 in Waalwijk

Deze week kwamen de rumours naar buiten dat de relatie van Waylon en zijn vriendin Bibi in zwaar weer verkeert. De zanger reageert nu op Instagram zelf op de overspelgeruchten.

Hulp zoeken

"Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi", begint Waylon zijn bericht. De zanger plaatst daarbij een quote met de tekst 'I know I fucked up', waarmee hij lijkt te bevestigen dat zijn relatie inderdaad niet over rozen gaat op dit moment. "Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd."

Onvergeeflijk

Wat er precies is gebeurd laat Waylon in het midden. "Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft", aldus de zanger, die onlangs zijn tweede kindje kreeg met Bibi. "Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot."

"Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!" sluit hij zijn bericht af. "Het spijt me Biebs. ❤️"

Zoontje

Eind mei zaten Waylon en Bibi nog op een roze wolk, toen hun tweede kindje werd geboren. Het koppel werd toen namelijk ouders van babyboy Chester en hun dochtertje Teddy werd grote zus. Bij een reeks lieve foto’s schreef Bibi: “Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik.” Wij vrezen dat er van die magie op dit moment weinig over is. Veel sterkte!

Bron: Instagram @official_waylon_music | Beeld: Brunopress