Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van To All the Boys? Dan wil je deze nieuwe romantische Netflix-film ook zien

Willen we zien!

We kunnen geen genoeg krijgen van de To All The Boys I've Loved Before-trilogie en zijn dan ook bummed dat er geen vierde deel komt. Maar er is goed nieuws, want de makers van de populaire Netflix-films komen binnenkort met een nieuwe romantische dramafilm: Hello, Goodbye and Everything in Between.

Nieuwe film

Net zoals bij TATBILB is de film Hello, Goodbye and Everything in Between ook gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks (geschreven door Jennifer E. Smith). De film is geproduceerd door dezelfde makers als die van de To All The Boys-trilogie, en als we de trailer bekijken belooft de film veel goeds!

De film gaat over Clare en Aidan, die al een tijdje een stelletje zijn. Ze waren in hun middelbare schooltijd onafscheidelijk, maar spraken aan het begin van hun relatie wel één belangrijke regel af: ze zouden het uit maken zodra ze gaan studeren. Destijds leek dat nogal onschuldig, maar nu het moment steeds dichterbij komt, beginnen er toch twijfels te komen. Clare en Aidan gaan nog op een allerlaatste epische date als afscheid. Neemt die date de twijfels weg?

Release

De rollen worden gespeeld door Alia Ryder en Jordan Fisher. Jordan kun je toevallig genoeg ook al kennen als John Ambrose uit To All the Boys I've Loved Before. Lang hoeven we niet meer te wachten voordat we de film kunnen kijken, want op 6 juli zal deze namelijk op Netflix verschijnen. We can't wait!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Netflix, YouTube