Netflix dropt trailer nieuwe dramaserie met Lana Condor

Willen we zien!

We love Netflix-series als Ginny & Georgia en Never Have I Ever en kijken hier het liefst iedere dag naar. We moeten nog even wachten voordat de nieuwe seizoenen van deze series op Netflix verschijnen, maar ondertussen kunnen we ons opmaken voor een nieuwe dramaserie à la high school.

Nieuwe serie

Netflix heeft namelijk de trailer voor de serie Boo, Bitch met niemand minder dan Lana Condor gedeeld. Lana kennen we natuurlijk van de To All The Boys I’ve Loved Before-films, waar ze de rol van Lara Jean op zich nam. Voor Boo, Bitch kruipt Lana opnieuw in de huid van een middelbare scholier.

Het verhaal

De miniserie is van dezelfde maker als On My Block en gaat over Erika. Erika zit in haar laatste jaar van de middelbare school en wil samen met haar beste vriendin Gia, voordat ze school verlaten, nog één legendarische avond beleven. Dat lukt niet helemaal, want de volgende ochtend blijkt Erika dood onder een koe te liggen… Ze keer terug als geest en weet toch nog iets van haar geestenbestaan te maken.

Zal het Erika lukken om terug te keren als mens? Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten tot de release van de dramaserie. Boo, Bitch is vanaf 8 juli op Netflix te zien. We can’t wait!

Bron: Filmvandaag | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws