Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hailey geeft update over gezondheid Justin Bieber

Afgelopen weekend maakte Justin Bieber bekend dat zijn gezicht deels verlamd is geraakt.

Afgelopen weekend maakte Justin Bieber bekend dat hij het syndroom van Ramsey Hunt heeft, wat betekent dat zijn gezicht voor een deel verlamd is geraakt. Zijn echtgenote Hailey Bieber heeft gisteren in Good Morning America een update gegeven over de gezondheid van de zanger.

Enge situatie

Hailey laat weten dat het al een stuk beter gaat met Justin. "Het gaat goed met hem, elke dag een beetje beter. Het was een enge en ongewone situatie, maar hij zal weer volledig herstellen en ik ben dankbaar dat het goed met hem gaat", zei ze in gesprek met de presentatoren van de talkshow. Het model gelooft dat de vele lieve reacties van fans daar een grote rol in hebben gespeeld. "Hij heeft steun gekregen van vrienden, fans en familie en dat varieerde van beterschapswensen tot advies en aanbevelingen, echt fantastisch."

Eigen herstel

In maart dit jaar kampte Hailey zelf met gezondheidsproblemen, toen ze een mini-beroerte kreeg. De presentatoren vroegen haar dan ook hoe het met haar eigen gezondheid gaat. Het model vertelt dat ook dat herstel goed verloopt. "Ik voel me alweer een stuk beter. Ik heb een ingreep gehad om het gat in mijn hart te dichten en geef mijn lichaam sindsdien de tijd om te helen en te herstellen", legt ze uit. "Al heeft het wel even geduurd voor ik me weer mezelf voelde."

Dichter bij elkaar

Volgens Hailey heeft het ook positieve kanten dat zij en Justin op zo'n jonge leeftijd al met heftige gezondheidsaandoeningen te maken hebben. "Het dwingt ons min of meer om ermee naar buiten te treden en behalve dat mensen daardoor begrijpen wat je meemaakt, levert het ook mooie gesprekken en inzichten op", aldus het model. "Daarnaast heeft het ons, omdat wij dit samen meemaken, dichter bij elkaar gebracht."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress