Heftig: Justin Bieber zegt optredens af omdat zijn gezicht deels verlamd is

Hij heeft een hele nare infectie opgelopen.

Lees ook

Megavervelend nieuws voor Justin Bieber: hij heeft het syndroom van Ramsay-Hunt. Dat zorgt ervoor dat een deel van zijn gezicht momenteel verlamd is. Op Instagram deelde hij gisteravond een video waarin hij laat zien hoe hij eraan toe is.

Zenuwen aangetast

“Justin hier. Ik wil jullie een update geven over wat er allemaal gaande is”, begint de zanger zijn verhaal. Eerder deze week heeft hij drie shows verplaatst, omdat hij door het syndroom momenteel niet kan optreden. “Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt. Het komt van een virus dat de zenuw in mijn oor en gezicht aantast. Het zorgt ervoor dat mijn gezicht verlamd is.”

Aan een kant verlamd

Justin wijst er in de video op dat hij met een van zijn ogen niet kan knipperen. Ook zijn mond en neus kunnen maar aan een kant bewegen. “Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen. Het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Rust houden

Tot slot benadrukt Justin dat hij momenteel geen optredens kan geven. “Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen.” Hij neemt de komende tijd dus veel rust. “We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed.” We hopen dat hij er snel weer bovenop is!

Bron: NU.nl, RTL Nieuws | Beeld: Instagram Justin Bieber, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook