Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Anouk Hoogendijk is in verwachting

Sonny wordt grote broer.

Persdag Dancing with the Stars 2019

Beschuit met muisjes! Anouk Hoogendijk maakt op Instagram met een lieve foto bekend dat ze in verwachting is. "Kon niet wachten om het te delen", klinkt het.

Bekendmaking

Oud-voetbalster Anouk deelde het heugelijke nieuws vanmiddag op haar Instagram. Te zien is hoe zoontje Sonny een foto van de echo in zijn broekzak draagt. "Sonny probeerde het in z'n zak te houden, maar kon niet wachten om het nieuws te delen. We zijn extreem blij!", aldus Anouk in de caption. Sonny krijgt dus een broertje of zusje!

In de comments barst het van de felicitaties. "Yeeeeh the word is out! ❤️🥳", schrijft Shelly Sterk. En: "Gefeliciteerd 💕 zo leuk", laat Ellemieke Vermolen achter in de reacties. Congrats, Anouk!

Miskramen

Anouk heeft een veelbewogen periode achter de rug. In december kreeg ze namelijk een miskraam nadat ze veertien weken zwanger was. En dat was niet de eerste keer, want ook begin vorig jaar kreeg Anouk een miskraam. "Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging”, vertelde Anouk afgelopen december openhartig. “Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m'n lichaam uit te krijgen.” Pff... Heftig.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • Persdag van het RTL4 programma Dancing with the Stars in de studio van Aalsmeer. Op de foto: Anouk Hoogendijk