Babynieuws! Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje

De ex-voetballer deelt het nieuws met een prachtige foto op Instagram.

Lees ook

De ooievaars vliegen overuren in ons land. Na Jet van Nieuwkerk en Kim Feenstra is nu ook Anouk Hoogendijk bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelt ze de eerste beelden van het kersverse jongetje én onthult ze zijn naam.

Sonny

Sonny Otto Verhoeven”, begint ze haar bericht met blauwe hartjes. “Lieve, mooie, prachtige Sonny; gisterochtend om 4:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt.”

Helaas verliep de bevalling niet helemaal soepel, is op te maken uit het bericht. “Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m’n armen lag. Jij bent het mooiste was wij ooit hebben gezien”, sluit ze haar bericht af.

Reacties

“Wauwww gefeliciteerd. Geniet van de kleine man samen”, schrijft collega-voetballer Inessa Kaagman met de nodige blauwe hartjes onder de foto. Volgens Rico Verhoeven draagt de knul de naam van een kampioen: “Gefeliciteerd #championsname.” Ook Dafne Schippers, Kiki van Es, Annemarie Keizer en Monique Smit feliciteren Anouk met de geboorte van haar zoon.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook