Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Douwe Bob deelt lief kiekje met pasgeboren zoontje

Een prachtig moment tussen vader en zoon!

Eind mei werd Douwe Bob voor de derde keer vader en kwam zoon Elias Lieven ter wereld. Op Instagram deelt de zanger nu een té lief kiekje met zijn kleine man.

Kusje

Douwe Bob zweeft momenteel op een hele grote roze wolk, nadat zijn zoontje Elias een paar weken geleden werd geboren. Op Instagram deelt de kersverse vader dan ook een prachtige zwart-wit foto met de kleine man, waarop ze elkaar een kusje geven. Elias is lekker warm in een dekentje gewikkeld en draagt een schattig mutsje van Nijntje. "Geef papa kus. Doe papa kus geven 💓", schrijft Douwe Bob bij het kiekje. Cuteness overload! 

Drie kinderen

Het is een vruchtbaar jaar voor Douwe Bob. Want naast zoontje Elias, kreeg hij het afgelopen half jaar ook nog twee dochters. De zanger werd afgelopen december voor het eerst vader. Samen met Loes van Delft, met wie hij goed contact heeft, verwelkomde hij dochtertje Bobby Lou. Later die maand werd zijn tweede dochter geboren, maar de muzikant is tot dusver niet betrokken bij haar leven. Begin dit jaar kondigde hij aan dat er nóg een kindje onderweg was. Samen met zijn (ex-)partner Anouk verwelkomde Douwe Bob op 31 mei hun zoontje Elias. Hij noemde zijn plotselinge meervoudige vaderschap eerder al eens ‘onorthodox en misschien niet zoals het heurt’, maar dat neemt niet weg dat de zanger dolgelukkig is met zijn drie kinderen. "Het is een speciaal ding, een soort luikje in je hart dat opengaat, waarvan ik niet wist dat ik het had", vertelde hij in Boerderij van Dorst.

Vaderschap

Hoewel de zanger in een half jaar tijd drie kinderen bij drie verschillende vrouwen kreeg, wil hij er alles aan doen om een goede vader te zijn voor de kleintjes. Wat de muzikant in ieder geval wel weet, is dat hij zijn kinderen een betere jeugd wil geven dan hij zelf heeft gehad. De vader van Douwe Bob overleed begin 2020 aan het syndroom van Korsakov, een hersenaandoening die meestal voorkomt bij mensen met een ernstige en langdurige alcoholverslaving. “Ik had twee vaders. Een nuchtere vader en een dronken vader”, vertelde de zanger in het programma. “Hij was een zware alcoholist. Ik heb niet een heel fijne jeugd gehad. Maar hij was ook heel lief. Als hij niet dronk.”

“Ik heb in ieder geval heel goed gezien hoe het op sommige vlakken echt niet moet”, gaat Douwe Bob verder, die bekende het niet makkelijk vindt om ‘dit soort dingen te zeggen’. “Het voelt alsof ik mijn vader daarin verraad. Maar nu ik zelf kids heb, ga ik het wel anders doen.”

Bron: Instagram @douwebob, Grazia (archief) | Beeld: Brunopress