Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Looking good! Leontine verrast met korte bob

Happy new hair!

Talkies Lifestyle Lunch 2019 bij SUSHISAMBA

Met de zomer voor de deur besloot Leontine Ruiters om de schaar in haar lokken te laten zetten. Aan haarstylist Leco van Zadelhoff de taak om een nieuwe look te creëren. Enne, we kunnen wel zeggen dat dat goed is gelukt!

Gelukkig nieuw haar

Op Instagram deelt Leco een serie foto's van het kappersbezoekje van Leontine. "Kan je nog knippen… knip dan mee", schrijft hij erbij. "Gelukkig nieuw 'haar' voor Leontine." Te zien is dat de ex-vrouw van Marco Borsato in de kappersstoel zit, terwijl Leco de schaar in haar (middel)lange lokken zet. Op een volgende foto is te zien dat er zo'n tien centimeter haar vanaf is. Het resultaat? Een prachtige bob!

Korte bob

"Een korte bob met laagjes in de contourlijn en warme high- en lowlights", vertelt Leco over de nieuwe coupe. "Let the summer begin! Ik hou van een bob en ik hou van haar...en haar haar." De haarstylist legt uit dat je verschillende kanten op kan met zo'n korte coupe. "Glad gekruld naar binnen naar buiten in de rollers of juist pokerstraight. Love it." Leontine is zichtbaar tevreden met haar nieuwe look en grapt in de reactie: "Mijn eigen ti ta tovenaar 🤣". Looking good! 

Lovende reacties

De korte bob valt niet alleen bij Leontine en Leco in de smaak, ook volgers van de haarstylist laten massaal weten wat ze van de look vinden. "Prachtig!! 😍❤️" reageert Quinty Trustful en Lonneke Nooteboom schrijft: "Jaaaaa 😍😍". "Jij kan ook echt alles hebben", "Mooi gedaan" en "Jaloers op zo'n mooie bos haar", klinkt het verder in de reacties.

Bron: Instagram @lecolook | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20190912 - Talkies Lifestyle Lunch 2019 bij SUSHISAMBA. Op de foto: Leontine Borsato