Zien: Leontine verrast met nieuwe coupe

'Gelukkig nieuw haar!'

Lees ook

In de stylingstoel van Leco van Zadelhoff onderging Leontine een hele haarmetamorfose. De presentatrice gaat nu met een pony en wavy lokken door het leven. Looking good!

Step by step

Op Instagram deelt Leco, de vaste stylist van Leontine, stap voor stap hoe deze nieuwe coupe tot stand is gekomen. “Op wie beter dan Leontine Borsato kan ik lekker spelen met de nieuwe waves look! Eerst gekleurd, een goudbruine basis in de uitgroei, babylights in de contourlijn en balayage in de punten van het haar, en als laatste een spoeling van dialight.” Nog opvallender dan de nieuwe haarkleur zijn natuurlijk Leontines bangs. “Dan een knip: long bob met een pony, droogföhnen met een grote ronde borstel, dan de wavemaker erin, een soort kruising tussen een stijltang en krultang waardoor je die golfjes krijgt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Ready voor spring

“Gelukkig nieuw haar”, sluit Leco zijn post af. Aan haar grote glimlach te zien is Leontine zeker happy met haar nieuwe look. Ook bij Leco’s volgers valt de wavy coupe in de smaak. “Deze knappe dame kan alles hebben.” “Echt een mooi kapsel, laat de lente nu maar komen.” “Kameleon…wat staat deze prachtige vrouw niet!” klinkt het onder andere in de comments.

Terug op social media

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Na een social media break van een paar maanden keerde Leontine afgelopen weekend weer terug op social media. Met een vrolijk kiekje liet ze weten dat ze een heerlijk weekend heeft gehad met haar vriendin en celebrity stylist Lonneke Nooteboom. “Zon, buitenlucht en vriendschap (ok, en een beetje wijn). Dé ingrediënten voor een heerlijk weekend!”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook