Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luca Borsato en Daisy Piras zetten grote stap in relatie

Luca doet ook een boekje open over hun toekomstplannen.

Luca Borsato en Daisy Piras zijn nog altijd happy together. De twee hebben inmiddels zelfs zo'n stabiele relatie, dat ze een grote stap hebben gezet. Dat laat Luca weten via zijn Instagram Stories.

Samenwonen

Het moge duidelijk zijn dat Luca en Daisy elkaar helemaal hebben gevonden. Eind vorig jaar maakten ze al bekend druk op zoek te zijn naar een huisje samen. "We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden", vertelde Daisy destijds aan Shownieuws. Tijdens de vorige zomer zei Luca nog over samenwonen: "Alles op z’n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren."

Inmiddels hebben de lovebirds deze grote stap samen gezet, zo ontdekken we via social media. "Wonen jij en je vriendin samen?" vraagt een volger van de Borsato-telg tijdens een vragenrondje op Instagram. "Zekersss", klinkt het antwoord. Wat leuk!

(Beeld: Instagram @luca_borsato)

Toekomstplannen

In dezelfde Q&A doet de zoon van Marco Borsato een boekje open over zijn toekomstplannen. "Alles op z'n tijd natuurlijk", begint hij. "Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. That's my ultimate goal", laat hij weten. Daarbij deelt hij een foto van hem en Daisy in de sportschool.

(Beeld: Instagram @luca_borsato)

Fit couple

En in de sportschool, daar is het stel vaker te vinden. Het zou volgens Luca zelfs veel bijdragen aan hun romance. Het geheim achter een goede relatie zit ‘m niet in romantische diners in luxe restaurants of tig dure cadeautjes voor elkaar. Nee, een bezoekje aan de gym is volgens hem het geheim achter een steady relationship.

Dat Luca en Daisy regelmatig in de sportschool te vinden zijn, is niet alleen te zien aan de looks van de twee, maar dus ook blijkbaar aan het geluk dat het tweetal samen heeft. “Fit couples do it better”, schreef Luca eerder op Instagram bij een serie sportschool-kiekjes van hun samen.

Bron: Instagram @luca_borsato, Grazia archief | Beeld: BrunoPress