Luca Borsato reageert op beschuldigingen vader Marco Borsato

Luca vertelt dat zijn familie en hij sinds de misbruikzaak worden bedreigd.

De afgelopen weken staat de familie Borsato volop in de schijnwerpers na misbruikbeschuldigingen aan het adres van Marco Borsato. Zoon Luca Borsato reageert nu voor het eerst op de aangifte tegen zijn vader.

Luca Borsato

Marco Borsato werd onlangs door een 22-jarige vrouw beschuldigd van jarenlang seksueel misbruik. Binnen een mum van tijd stonden de bladen en nieuwssites er vol mee. Uit kamp Borsato bleef het lange tijd stil, maar nu reageert zoon Luca Borsato voor het eerst op de beschuldigingen aan het adres van zijn vader. Voor hem en zijn broertje Senna en zusje Jada is dit namelijk een ontzettend zware periode, zo laat hij aan Reality FBI weten.

Dreigementen

Luca vertelt dat ze dreigementen via social media en e-mail ontvangen. En dat terwijl Marco's 'naasten' er volgens hem niet veel mee te maken hebben. “Wij weten wat we weten en that's it. Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on its own“, vertelt hij aan het juicekanaal. Verder weet hij te vertellen dat hij volledig achter zijn vader staat. “Wij supporten door dik en dun. Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen voor ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk.”

Leontine blijft stil

Onlangs liet ook Leontine Borsato van zich horen na de aantijgingen tegen haar man. Via haar management liet ze aan RTL Boulevard weten “aangeslagen en ontdaan” te zijn na de aangifte tegen Marco. Ook gaf ze aan de komende twee maanden niet op de zaak te willen reageren. “Alles wat ze zegt, kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden. Ze last bovendien een pauze in van sociale media”, aldus het management tegen RTL Boulevard.

Bron: LINDA., Reality FBI | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws