Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: wedding bells voor dít Temptation-koppel?

'Binnenkort'

In Temptation Island wordt je relatie flink op de proef gesteld. En als je daar dus doorheen komt, dan kun je samen de hele wereld aan, toch? Dan is een bruiloft nog helemaal niet zo'n gek idee. Zo hint nu ook een deelnemer van het vorige seizoen Temptation Island: Love or Leave op wedding bells in de nabije toekomst.

Aanzoek

Inmiddels ligt het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave alweer even achter ons. De eindstand? Delphine en Bert zijn uit elkaar, Nico en Donna hebben elkaar vaarwel gezegd, Wouter en Julia leken even een succesverhaal te zijn maar kozen toch voor een break-up, en ook Deborah en Koen zetten een punt achter hun relatie. Het enige stel dat nog altijd samen is? Dat zijn Efrain en Aylin.

En via Instagram laat Efrain nu weten dat hij wel heel grote plannen heeft. Zo vraagt een volger: "Wanneer ga je Aylin haar hand eens vragen", waarop Efrain er absoluut geen doekjes om windt: "Dat gaat binnenkort gebeuren...", deelt hij.

Eerder aanzoek

Het had overigens niet veel gescheeld, of hij had z'n aanzoek al gedaan bij z'n hereniging met Aylin aan het einde van hun Temptation Island-avontuur. "Ik ben van plan om Aylin vanavond een aanzoek te doen. Dus eh… ik ga op m'n knieën. Ik ga vragen of zij met mij wil trouwen”, vertelde hij in de aflevering. Uiteindelijk liep dit een beetje anders omdat Aylin nog altijd not amused was over zijn acties en uitspraken in de herenvilla, maar nu krijgt dit verhaal dus tóch een staartje.

Hoe dan ook zijn al die issues inmiddels opgelost, en zijn Aylin en Efrain nog altijd dolgelukkig met elkaar. Wij wachten het aanzoek af!

Bron: Instagram @efrainbalochie | Beeld: Temptation Island: Love or Leave