Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van To All The Boys I've Loved Before? Dan wil je deze nieuwe serie ook zien

Deze serie voegen we alvast aan onze kijklijst toe!

Na de release van de derde film begin dit jaar kwam er helaas een einde aan de To All The Boys-trilogie, waarin we het liefdesleven van tiener Lara Jean volgden. Helaas zit een vierde deel er niet in, maar er komt binnenkort wel een soortgelijke serie op Amazon Prime Video! Yay!

Vervolg

Overigens hoeven we niet helemaal afscheid te nemen van TATB, want er is op dit moment een spin-off in de maak over Kitty, het zusje van Lara Jean. Enne, naast dat goede nieuws kunnen we ons ook gaan opmaken voor een nieuwe serie, ook geproduceerd door de schrijfster van de boeken van To All the Boys, Jenny Han.

Nieuwe serie

Aan het einde van deze maand komt de romantische serie – die tevens ook weer op boeken is gebaseerd – The Summer I Turned Pretty namelijk naar Amazon Prime Video. De serie gaat over Belly (Lola Tung) die elke zomer met haar familie op bezoek gaat bij de beste vriendin van haar moeder. De twee zoons van die vriendin zagen Belly altijd als slechts een kind, maar dat is sinds deze zomer wel anders. Hierdoor ontstaat er een soort van awkward driehoeksverhouding tussen de twee jongens en Belly. Klinkt leuk toch? Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Lang hoeven we niet te wachten om de serie te kunnen bingen. The Summer I Turned Pretty is vanaf 17 juni op Amazon Prime Video te zien. We can't wait!

Bron: De Lagarde | Beeld: To All the Boys I've Loved Before, YouTube