Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ricky onthult of hij ooit opnieuw mee zou willen doen aan Temptation Island

Aha!

Hij was onlangs te zien in Eating With My Ex en deed mee aan Temptation Island: Love or Leave. Maar ziet Ricky het eigenlijk zitten om opnieuw mee te doen aan een realityprogramma? 

Toekomstplannen 

Hoewel Ricky niet per se meer elk weekend hoeft te feesten, betekent dat zeker niet dat hij stil zit in zijn vrije uren. “Ik ben natuurlijk heel druk met werk, maar ik ben ook bezig met het schrijven van een eigen programma voor mijn YouTubekanaal. In de zomer gaan we dat opnemen”, vertelt Ricky enthousiast als we met hem bellen. “Ik zou het liefst ooit op de buis verschijnen als presentator, maar dat wordt je niet zomaar. Je moet toch heel veel oefenen. Daarom ben ik nu met mijn eigen concept bezig.”

“Het programma heeft wel iets te maken met daten; ik wil mensen een gezellige middag bezorgen. En dan ga ik kijken hoe dat uitpakt. Ook ben ik druk met Instagram, en omdat de zomer er weer aankomt ben ik ook weer aan het wakeboarden. Er komt weer een leuke tijd aan.”

Reality tv

We kennen Ricky vooral door zijn deelname aan Temptation Island, maar zou hij opnieuw mee willen doen aan reality tv? “Nee, ik zou niet mee willen doen aan iets als Love Island, Temptation Island of Ex on the Beach”, antwoordt hij stellig. “Ik ben redelijk selectief geworden in de programma’s waar ik ‘ja’ tegen zeg. Als je meedoet aan een programma als Temptation word je vaak in een hokje geplaatst. Je krijgt toch wel snel een ordinair imago, en dat past helemaal niet bij me."

“Mijn Temptation-ervaring was echt fantastisch. Ik heb het superleuk gehad en heel veel leuke mensen leren kennen. In principe zou ik het zo weer doen, maar omdat je zo in het hokje wordt geplaatst zou ik een aanbod toch afwijzen.”

Toch zijn er wel een aantal andere programma’s waar Ricky dolgraag aan mee zou willen doen. “Als Expeditie Robinson op mijn pad zou komen, zou ik meteen ‘ja’ zeggen. En meedoen aan het Perfecte Plaatje lijkt me ook echt fantastisch. Maar weer in een realityprogramma zitten hoeft van mij niet per se.” Duidelijk. 

Beeld: RTL