Carrièreswitch: Temptations Ricky maakt debuut als acteur

En wij hebben de beelden.

Naast zijn carrière als professioneel wakeboarder, realityster en influencer heeft Ricky blijkbaar nóg een talent. Hij maakte onlangs zijn debuut als acteur en is te zien in de YouTube-serie Zapp Detective. 

Gespot in de serie

Dat Ricky de ambitie heeft om acteur te worden, wisten we niet. De handsome realityster maakte zijn acteerdebuut in een serie van Zapp. Hierin speelt Ricky de rol van een bokstrainer, waarbij hij wordt ondervraagd door de politie. De serie draait om de vermissing van drie kinderen, en Ricky is de trainer van deze drie kids. 

Ricky is echter niet de enige bekende in de serie. Ook vlogster Jade Anna van Vliet (de vriendin van YouTuber Gio) speelt een rol in de serie. Of we Ricky binnenkort in nog meer series terug gaan zien? We don’t know, maar de realityster heeft zeker talent.

Je ziet Ricky in onderstaande video vanaf minuut 9:

Onverwachtse breuk

Behalve een carrièreswitch heeft Ricky onlangs nog een grote verandering in zijn leven meegemaakt. Via Instagram liet de realityster afgelopen vrijdag weten dat zijn relatie met Jaydi finito is. In een emotionele post op Instagram maakte het stel bekend niet langer samen te zijn.

Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, begon het tweetal bij het bericht. “Helaas hebben wij beiden besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.” Too bad!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws