Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Bibi Breijman bevallen van tweede kindje

It's a...

Beschuit met muisjes voor Bibi Breijman en Waylon. Het koppel is namelijk ouders geworden van babyboy Chester. Dit nieuws maakt de influencer zelf bekend op Instagram.

Chester

Bij een reeks lieve foto's schrijft Bibi: "Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik." In de fotoreeks zien we ook een paar foto's van voor de bevalling en een lief kiekje van grote zus Teddy samen met Waylon. Cute!

Ook Waylon deelt op Instagram een foto, en schrijft daarbij: "Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man." Chester is op 23 mei geboren.

Hyperemesis gravidarum

De zwangerschap ging niet zonder slag of stoot. Net als tijdens haar eerste zwangerschap had Bibi opnieuw last van hyperemesis gravidarum, oftewel misselijkheid. Hier werd ze zelfs voor opgenomen in het ziekenhuis.

Felicitaties

Onder de foto's kan het koppel rekenen op veel felicitaties. Zo schrijft Romy Monteiro: "Wat een prachtige foto. Gefeliciteerd!" Ook Romee Strijd, die onlangs zelf bekend maakte in verwachting te zijn van een tweede kindje, feliciteert het koppel met hun zoon.

We wensen het gezin veel liefde toe!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress