Zien: Bibi Breijman schittert hoogzwanger op rode loper

'Ik kan elk moment bevallen.'

Lees ook

Hoogzwanger zijn, maar wel in full glam op de rode loper verschijnen: het lijkt voor Bibi Breijman een koud kunstje. Bibi verscheen afgelopen weekend op de rode loper met haar prachtige babybuik en daar móéten we gewoon even bij stilstaan.

Kinderfilm

Samen met lover Waylon en dochtertje Teddy verscheen Bibi afgelopen weekend bij de premiere van de kinderfilm 2 Kleine Kleutertjes. Dat Bibi hoogzwanger is, is duidelijk aan haar baby bump te zien. Ook vertelt de influencer aan Shownieuws dat de bevalling elk moment kan gaan beginnen. “Wie weet wel vandaag”, vertelt Bibi. “Het zou elk moment kunnen gebeuren.”

Felroze look

Speciaal voor deze gelegenheid trok Bibi een felroze jurk uit de kast die haar babybuik goed accentueert. De beauty combineerde deze jurk met een witte blouse én een paar witte hakken. En we moeten toegeven: wat ziet ze er fantastisch uit.

Ook kleine Teddy en vader Waylon waren dus van de partij. Teddy poseert vol trots naast haar knappe ouders en heeft ook haar mooiste outfit uit de kast getrokken. Dat Teddy zich helemaal op d’r gemak voelt op de rode loper is in ieder geval duidelijk te zien. Zo lief!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook