De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Niemand minder dan Kim Kardashian siert de cover.

Lees ook

Grazia’s gloednieuwe love issue is finally here! Niemand minder dan de gorgeous Kim Kardashian siert de cover van het vierde issue.

💛  Kim Kardashian en haar zussen zijn terug met een nieuwe realityshow op Disney+: The Kardashians. Met Grazia praten de (half)zussen over hun terugkeer naar realitytv, paniekaanvallen, nieuwe liefdes en nog veel meer.
💛  Ze waren de finalisten van de Expeditie Robinson All Stars-editie. Niels Gomperts, Dominique Hazeleger en Ferry Doedens blikken terug én verklappen de eiland-geheimen. “Met zout erop is rat best te eten.”
💛 Juvat Westendorp is nu te zien in de Netflix-romcom Fuck de Liefde 2. Een thema dat niet opgaat voor de 33-jarige acteur, want hij is stapelverliefd op zijn vriendin Ruby. ‘Als het aan mij ligt, is dit forever.’
💛 Je kent ze wel: beauty toppers met gouden reputaties die dankzij Instagram, TikTok, bloggers en media uitgroeien tot echte culthelden. Wij hebben de mooiste klassiekers die je minstens één keer geprobeerd moet hebben op een rij gezet.
💛 Heerlijk die zon, maar dat glimmende gezicht zou je maar wat graag willen missen. Hoe kom je aan zo’n shiny huid en vooral: wat kun je eraan doen? Grazia geeft je praktische tips en tricks. 

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt.

Meteen kopen? Klik dan HIER.

Ook praten we je uiteraard bij over alle trends op het gebied van beauty én voorzien we je van tips hoe je je mooie toekomstplannen écht van de grond krijgt met een spoedcursus ‘doen.’ Daarnaast showen we je ook de mooiste fashiontrends en vertellen we wat de sterren deze maand voor je in petto hebben. Op naar de winkel, dus!

Beeld: Disney

Laatste nieuws

Zie ook