Wait, what: Kendall Jenner blijkt een heel bijzondere hobby te hebben

"Niemand weet dit. Dit is de eerste keer dat ik er ooit iets over heb gezegd."

Lees ook

Kendall Jenner heeft zojuist onthuld dat ze wel fan is van een jointje. Sterker nog: het topmodel noemt zichzelf 'een stoner'. Haar nieuwe bijnaam verklapte ze gisteren in de podcast Sibling Rivalry van Kate en Oliver Hudson.

Podcast

Zussen Kourtney en Kendall werden in de podcast tijdens een vragenrondje gevraagd wie de grootste wietgebruiker is van de familie. De oudste Kardashian sibling antwoordde direct: “Dat is Kendall.” Waarop haar halfzusje zegt dat niemand dat eigenlijk weet. “Niemand weet dit. Dit is de eerste keer dat ik er ooit iets over heb gezegd”, aldus Kendall.

Kim

Kendall is niet het eerste Kardashian/Jenner-familielid dat openhartig is over drugsgebruik. Kim K vertelde ooit in Keeping Up with the Kardashians dat ze geen fan is van drugs, maar het wel degelijk geprobeerd heeft.

Zo maakte ze onder invloed van xtc dé sextape en trouwde ze als negentienjarige met producer Damon Thomas onder invloed van een pilletje. “Ik nam één keer xtc en ik trouwde. Ik deed het nog een keer en ik maakte een sextape. Er gebeurden alleen maar nare dingen”, aldus Kim.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook