Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager straalt tijdens Cannes Filmfestival

Wat ziet ze er prachtig uit!

Cannes - Opening Ceremony Arrivals

Hét Franse filmfestival van het jaar vindt momenteel plaats in Cannes, en dat betekent dat diverse beroemdheden in indrukwekkende outfits over de red carpet lopen voor de dagelijkse filmpremières. Zo ook onze 'eigen' Nikkie de Jager.

Rode loper

Van 17 mei tot 28 mei vindt het Cannes Filmfestival plaats. Tijdens dit event worden niet alleen de nieuwste, indrukwekkendste films getoond, maar zien alle aanwezigen er wederom uit om door een ringetje te halen. Traditiegetrouw zijn er weer diverse celebs, acteurs, actrices en influencers aanwezig. Zo zijn onder anderen Julia Roberts, Viola Davis, Eva Longoria, Adriana Lima, Elle Fanning en Julianne Moore van de partij, maar ook onze eigen Nikkie de Jager aka NikkieTutorials.

Cannes-debuut

Nikkie liet gisteren op Instagram weten dat ze haar Cannes-debuut heeft gemaakt. "Mijn eerste keer Cannes was een droom", begint ze haar bericht. Ook bedankt ze designer Ronald van der Kemp voor de prachtige jurk die ze aanheeft.

Vervolgens deelt de make-up artist nog een paar stories van haar Cannes-bezoek. Zo is onder andere te zien dat ze niemand minder dan Game of Thrones-acteur Nikolaj Coster-Waldau spreekt. "Basically, best friends", grapt ze bij de foto. Impressive!

Lovende reacties

Dat Nikkie aanwezig is bij Cannes is veel van haar volgers niet ontgaan. Velen zijn vooral onder de indruk van haar prachtige jurk. "Stunning!", reageert Sarah Chronis. En ook Irene Moors en Merel Westrik laten weten Nikkies jurk fantastisch te vinden. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Bron: Instagram NikkieTutorials | Beeld: BrunoPress, Instagram NikkieTutorials