Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nienke Plas doet boekje open over trouwplannen

'Die jurk gaat er komen hoor!'

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in het leven van Nienke Plas. In mei 2019 werd ze ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Resley Stjeward, het stel verwelkomde in 2021 hun tweede zoontje Novi-Jaxx en ze tikten hun droomhuis op de kop. Maarre, van een bruiloft is het nog altijd niet gekomen. Aan NU.nl laat Nienke weten dat die zeker nog wel op de planning staat.

Bruiloft gecanceld

Nienke Plas en fiancé Resley Stjeward hadden grootse plannen voor 2020. Het stel zou namelijk eindelijk in het huwelijksbootje stappen. "Alles was in kannen en kruiken", vertelt Nienke over de trouwplannen. "Maar toen kwam corona natuurlijk. Ik ben dan ook niet het type dat concessies gaat doen, met de helft van het aantal gasten en een dansverbod. De locatie die we hadden uitgekozen, hebben we laten staan voor het moment dat het weer zou kunnen."

Gezinsuitbreiding

Uiteindelijk brachten Nienke en Resley in september 2020 een bezoekje aan het gemeentehuis, waar ze voor de wet trouwden. Een echte bruiloft maakte echter plaats voor andere belangrijke plannen. "We wilden graag nog een gezinslid erbij", vertelt de actrice. "Dat wil je niet blijven opschuiven tot je eindelijk getrouwd bent. Als het over kinderen gaat, denk je toch anders na over de tijd. In een jurk zie ik er over een paar jaar waarschijnlijk ook nog wel mooi uit."

In juni 2021 beviel Nienke van de kleine Novi-Jaxx. Maar met een jonge baby én een drukke verhuizing zit een trouwerij er voorlopig nog niet in. "Als we daar eenmaal lekker zitten, gaan we rustig kijken naar onze plannen voor ons trouwfeest", weet Nienke te vertellen. "Mijn man vroeg me of ik het eigenlijk nog wel wilde. Ik keek hem even stil aan. 'Wat gaat er om in jouw hoofd?', zei ik. Natuurlijk wil ik het nog! Die jurk gaat er komen hoor!"

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress