Zien: Nienke Plas showt nieuwe coupe op Instagram

De influencer is voor een nieuw kleurtje gegaan.

Nienke Plas vond het weer eens tijd voor een kappersbezoekje en besloot dit keer voor een compleet andere look te gaan. Op Instagram deelt de influencer een foto van haar nieuwe hairdo.

Nieuwe coupe

“Gewoon gedaan”, schrijft Nienke bij een foto van haar nieuwe coupe. De YouTube-ster is duidelijk voor een aantal centimeter korter gegaan én ze koos voor een nieuwe kleur. Voortaan gaat Nienke dan ook als redhead door het leven. Looking good!

Onder de foto laten haar volgers weten dat ze de nieuwe look van Nienke wel kunnen waarderen. “Toppppp”, schrijft Leco van Zadelhoff. “ZO MOOI”, Wauw, staat je prachtig” en “Love it” klinkt het verder in de reacties.

Heftige bevalling

Een paar maanden geleden zijn Nienke en hubby Resley Stjeward de trotse ouders geworden van Novi-Jaxx. Hoewel de thuisbevalling goed ging, kwam de verloskundige tot een bijzondere ontdekking. “Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was. Die werd gecontroleerd door de verloskundige (…) en ze zei ineens: 'Oh, dit heb ik nog nooit gezien. Ja, ik heb het gezien in de boeken en ik weet ervan af, maar ik heb het nog nooit zelf gezien'”, deelde de influencer in een van haar vlogs.

Vervolgens houdt de verloskundige de placenta omhoog en legt uit hoe deze normaal gesproken werkt. “Ze zegt: 'Maar, hier aan de andere kant hangt nog een kwab, nog een ander deel.'” De verloskundige kon aan de placenta zien dat Nienke in het begin van haar zwangerschap eigenlijk in verwachting was van een tweeling. Heftig!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws