Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze bekende actrice is toegevoegd aan de Bridgerton-cast

Ze vervangt Ruby Stokes die in seizoen één en twee de rol van Francesca Bridgerton voor haar rekening nam.

Het filmen van het derde seizoen van Bridgerton gaat binnenkort van start en dat betekent dat er steeds meer details bekend worden gemaakt over de nieuwe afleveringen. Zo deelde Nicola Coughlan al dat het derde seizoen van het kostuumdrama om Colin Bridgerton en Penelope Featherington draait, en weten we nu ook dat Ruby Stokes niet terugkeert om de rol van Francesca Bridgerton te vertolken.

Francesca Bridgerton

Actrice Ruby Stokes vertolkte twee seizoenen lang de rol van Francesca Bridgerton, maar helaas is de actrice niet in het derde seizoen te zien. Ruby bemachtigde namelijk de hoofdrol in de Netflix-serie Lockwood & Co en moet daarom haar rol in Bridgerton vaarwel kussen.

Het lijkt erop dat de Bridgerton-crew niet lang hoefde te zoeken naar een vervanger. Zo werd onlangs bekend dat niemand minder dan Hannah Dodd de rol van Francesca Bridgerton voor haar rekening neemt.

Hannah Dodd

Komt Hannah jou bekend voor? Dat is niet zo gek, aangezien de actrice al een paar indrukwekkende rollen op haar naam heeft staan. Zo was ze eerder te zien in de Netflix-hit Anatomy of a Scandal, Find Me in Paris en de Marvel-film Eternals. 

Bron: Netflix Tudum | Beeld: Instagram, Netflix (Liam Daniel)